Ο Σαλάχ έδειξε το μεγαλείο του στα αποδυτήρια της εθνικής Κένυας

Η Αίγυπτος θα είναι παρούσα στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2022 στα γήπεδα του Καμερούν, όχι όμως και η Κένυα, παρά το γεγονός πως οι παίκτες της πραγματοποίησαν την Πέμπτη (26/3) μία εξαιρετική εμφάνιση και κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία, 1-1, απέναντι στους "Φαραώ", σε αγώνα για την προκριματική φάση του θεσμού μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ εξουδετερώθηκε

σχεδόν πλήρως από τους αντιπάλους του στο 90λεπτο και το γεγονός αυτό τον ώθησε στο να προβεί σε μία αξιέπαινη ενέργεια στο φινάλε, με τον φορ της Λίβερπουλ να επισκέπτεται τα αποδυτήρια της αντίπαλης ομάδας.

Αυτό το έκανε για να δώσει συγχαρητήρια στους "Harambee Stars" για το πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν στο " Kasarani Stadium" και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια, παρά το γεγονός πως δεν μπόρεσαν να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση.

Σημειώνεται πως εκτός από τους ποδοσφαιριστές, στα αποδυτήρια ήταν παρόντες όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, με τον Σαλάχ να κάνει μάλιστα δώρο τη φανέλα του στον αρχηγό της Κένυας, Κένεθ Μουγκούνα, ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης προς το παιχνίδι που έκαναν.

Photo Credits: @ 2019 Hassan Ammar/Associated Press

Keywords
Τυχαία Θέματα