ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ θέλει να ζήσει τη γεμάτη Τούμπα

ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ θέλει να ζήσει τη γεμάτη ΤούμπαtnalΠαρ, 03/26/2021 - 11:44

Ο Στέφαν Σβαμπ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην εθνική Αυστρίας, ενώ αναφέρθηκε και στην έως τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Ο Αυστριακός παίκτης δήλωσε στους συμπατριώτες του, πως θέλει να ζήσει τη γεμάτη Τούμπα, στο μέλλον.

Ο Σβαμπ  δήλωσε στην “Krone” για το θέμα της μη επιστροφή

του στην εθνική ομάδα της χώρας του: “Είναι κρίμα... Είχα την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω. Τώρα, χρειάζομαι ένα… θαύμα για να προλάβω το Euro. Στη δική μου θέση, έχουμε πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στη Γερμανία. Πρέπει να παίζει η καλύτερη ομάδα. Ο Φράνκο Φόντα με πήρε τηλέφωνο και μιλήσαμε. Αυτή ήταν μία καλή κίνηση”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ: “Έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια. Θα πλησιάσω τα 50 παιχνίδια. Θέλω να ζήσω το πάθος του κόσμου και να παίξω υπό φυσιολογικές συνθήκες σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ίσως, να γίνει αυτό την επόμενη σεζόν”.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Στέφαν Σβαμπ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην εθνική Αυστρίας, ενώ αναφέρθηκε και στην έως τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Article publish on Παρ, 03/26/2021 - 11:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα