Ίσως να γνωστοποιήθηκε η διάρκεια του "Aquaman"

Ξεπερνά αρκετά τις δύο ώρες.

Μέσω twitter έγινε η αποκάλυψη για τη διάρκεια του ερχόμενου "Aquaman", όχι όμως επίσημα αλλά μέσω ενός χρήστη που συναντήθηκε με την εν λόγω πληροφορία και φρόντισε να την κοινοποιήσει στο κοινό.

Όπως μεταφέρει το comicbook, στα χέρια του @kryptonscodex έπεσε ένα φυλλάδιο με πληροφορίες που αφορούν την ταινία. Ανάμεσα σε όσα σχετίζονται με την παραγωγή της αναφέρθηκε και η διάρκεια της, η οποία φτάνει τα 143

λεπτά, δηλαδή τις 2 ώρες και 23 λεπτά. Ο ίδιος, μάλιστα, αναφέρει πως, "Αν αυτό είναι σωστό τότε η διάρκεια του 'Aquaman' είναι 143 λεπτά".

Μέσω Twitter.

Από τις υπόλοιπες πληροφορίες, αρκετές είναι γνωστές και έγκυρες. Η ταινία έρχεται εμπνευσμένη από τον χαρακτήρα της DC, Aquaman, που μοιράζεται το όνομα του με τον τίτλο της, με την υποστήριξη της Warner Bros και τα σκηνοθετικά ηνία στα χέρια του James Wan.

Το "Aquaman" θα φτάσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Jason Momoa και μαζί του τη Nicole Kidman ως Queen Atlanna και την Amber Heard ως Mera, κανέναν χαρακτήρα από τη Justice League όμως. Οι πιο πρόσφατες αφίσες από την ταινία δείχνουν τους ετοιμοπόλεμους χαρακτήρες.

Ο σκηνοθέτης μίλησε πριν μερικούς μήνες και για την πλοκή που θα ακολουθήσει η αυτόνομη ταινία του βασιλιά της Ατλαντίδας. "Ο κύριος ανταγωνιστής στην ταινία είναι ο Orm, που ενσαρκώνει ο Patrick Wilson", είπε ο Wan. "Και ο Black Manta, που ενσαρκώνει ο Yahya [Abdul-Mateen], εμπλέκεται σε αυτόν τον κόσμο. Αλλά το κύριο στοιχείο, είναι μια πολύ κλασσική Σαιξπηρική ιστορία για έναν αδερφό από άλλον κόσμο ενάντια σε έναν αδερφό από άλλο κόσμο. Και είναι μια κλασσική ιστορία αδερφικής αντιπαλότητας".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΟ Aquaman παλεύει με τον Black Manta στο νέο τηλεοπτικό σποτΤους μεταλλικούς καρχαρίες μπορούμε να δούμε στις νέες εικόνες του "Aquaman"Νέες σκηνές με το πρώτο τηλεοπτικό σπότ για την ταινία του Aquaman

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα