Εγκαθίστανται ολοκληρωμένες στο CW οι "Charmed", "Legacies" και "All American"

Αρκετά επεισόδια για ξενύχτια.

Το κανάλι που έγινε σπίτι για τις τρεις σειρές τούς έδωσε περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο, αυξάνοντας το πλήθος των επεισοδίων τους σε ολοκληρωμένες σεζόν, όπως αναφέρει το TVLine.

Αρχίζοντας με το reboot των 'μαγευτικών' "Charmed", η νέα reboot σειρά για τις μαγεμένες αδερφές κέρδισε εννέα περισσότερα επεισόδια, προσφέροντας στο σύνολο 22 για την τωρινή της σεζόν. Τη σειρά

μπορείτε να παρακολουθήσετε και στην Cosmote TV, σε Α΄ τηλεοπτική προβολή λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ.

Για τη νέα εκδοχή του "Charmed", που η αρχική σειρά παρέδωσε 8 σεζόν ξεκινώντας το 1998 και κλείνοντας το 2006, μάθαμε αρκετές πληροφορίες κατά τη διάρκεια του SDCC 2018, σχετικές με τη μοντέρνα της ματιά και τα easter eggs που θα κρύβει. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είδαμε τις Madeleine Mantock, Melonie Diaz και Sarah Jeffery, ενώ το σενάριο υπογράφει η Jennie Urman, δημιουργός της σειράς "Jane the Virgin".

Με τη σειρά τους, οι σειρές "Legacies" και "All American" αύξησαν τα επεισόδια τους, φτάνοντας στο σύνολο τα 16.

Με τον τίτλο "Legacies", η σειρά τοποθετείται στον κόσμο του "Vampire Diaries" ως η τρίτη της προσθήκη και λαμβάνει χώρα στο εξαιρετικά μυστικό σχολείο για υπερφυσικούς εφήβους, Salvator School. Το "All American" ξεφεύγει από τη σφαίρα του φανταστικού και μιλάει για μία ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, με επίκεντρο τον Spencer James, τον οποίο υποδύεται ο Daniel Ezra, σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου του Λυκείου του.

Το CW ξεκίνησε τις πρεμιέρες της φθινοπωρινής του σεζόν από τις 9 Οκτωβρίου, και έχει να προσφέρει πολύ υλικό. Την έναρξη του έκανε με το "The Flash", το οποίο μόλις πρόσφατα βρέθηκε αντιμέτωπο με την απομάκρυνση ενός ηθοποιού λόγω ζητήματος υγείας. Το "Riverdale" ακολούθησε μία ημέρα μετά, και έφερε μερικές νέες προσθήκες.

Τα "Supergirl" και "Arrow" συμπλήρωσαν τον υπέρ-ηρωικό κόσμο της DC, με το "DC's Legends of Tomorrow" να ανοίγει την πόρτα του κλεισίματος της σούπερ εβδομάδας, μία ημέρα πριν το "Legacies".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Μαυροφoρεμένος ο Superman στο Arrowverse Crossover Νέο οικογενειακό δράμα θα φέρουν οι παραγωγοί του "The Vampire Diaries" Ο Superman και η Lois Lane θα "πεταχτούν" ως το Arrowverse

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα