Μάθαμε τον επόμενο χάρτη του Rainbow Six Siege

Πάμε Μαρόκο!

Γνωρίζουμε ότι το Rainbow Six Siege θα κάνει ένα ταξίδι στο Μαρόκο εδώ και περίπου ένα χρόνο. Πριν από μερικές μέρες η Ubisoft ανέβασε ένα teaser για το νέο χάρτη, στο Twitter χωρίς βέβαια να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες. Υποστηρίζει, ωστόσο, ότι η αναμονή δεν θα είναι μεγάλη.

أهلاً بكم في المغرب pic.twitter.com/IUXrTDNppg

Rainbow Six Siege
(@Rainbow6Game) November 5, 2018

Μία μόλις ημέρα μετά το tweet η Ubisoft αποκάλυψε περισσότερα για το τι θα έρθει στο Year 3 Season 4 update. Δύο μέλη της ομάδας Morocco's Groupe d'Intervention de La Gendarmerie Royale εν συντομία GIGR, θα ενταχθούν στο παιχνίδι.

Ο πρώτος operator, όπου θα είναι Defender, είναι ο διοικητής της μονάδας, "τόσο στωικός όπως και τα ακίνητα βουνά", δήλωσε η Ubisoft. "Αυστηρός και επιβλητικός, εμπνέει σεβασμό και έχει αναλάβει να καθοδηγήσει το μέλλον των Ειδικών Δυνάμεων του Μαρόκου".

Ο δεύτερος operator είναι Attacker: "Είναι ένας από τους λίγους εξερευνητές που μπορούν να διασχίσουν τη Σαχάρα, να ανέβουν στις Άλπεις, να περάσουν μέσα από τα τροπικά δάση της Ασίας, να πορευθούν κατά μήκος του Αρκτικού Κύκλου... και να επιστρέψει στη μονάδα της έτοιμη για μάχη. Είναι οξυδερκής και επινοητική, είναι ειδικός στις περιβαλλοντικές επιχειρήσεις με την ικανότητα να ωθεί τον εχθρό σε υποχώρηση".

Ο χάρτης είναι ένα φρούριο στα Όρη Άτλας που προφανώς χρησιμεύει ως εκπαιδευτικό κέντρο της GIGR.

Το Rainbow Six Siege: Operation Wind Bastion θα αποκαλυφθεί στις 18 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια των τελικών της Pro League.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceΗ ομάδα ανάπτυξης του Rainbow Six: Siege επιμένει στην πάταξη των τοξικών παικτώνRainbow Six Siege: Το 2 Factor Authentication δίνει δωρεάν skin17 λεπτά Rainbow Six Siege Clash και Maverick Gameplay - Gamescom 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα