Ισοπαλία στις καθυστερήσεις με τις αλλαγές (video)

Η Ντέρμπι έκανε από την αρχή ξεκάθαρη την πρόθεση της να στριμώξει τη Ληντς στα σχοινιά, ωστόσο δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε με αποκορύφωμα το χαμένο τετ α τετ του Βάιμαν.

Κόντρα στην ροή του ματς και εκδηλώνοντας την πρώτη της τελική στο ματς η Ληντς πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 34ο λεπτό με το 10ο τέρμα του Λασόγκα στο πρωτάθλημα. Η τύχη γύρισε την πλάτη στους γηπεδούχους όταν ο Λόρενς σούταρε δυνατά κι είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Δευτερόλεπτα απέμεναν για το κλείσιμο του ημιχρόνου
όταν ο Κούπερ προσπάθησε να απομακρύνει μεγάλη μπαλιά από την άμυνα των γηπεδούχων.

Ο Σκωτσέζος έστειλε τη μπάλα προς τα πίσω, ο Βάιμαν τη βρήκε μπροστά του και δε δυσκολεύθηκε να τη βάλει στα δίχτυα του Βίντβαλντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντέρμπι δεν απείλουσε με την ίδια ευχέρεια. Η είσοδος του Σαΐθ τόνωσε την επιθετικότητα των φιλοξενούμενων, που είδαν τον Ισπανό στο 79ο λεπτό να ετοιμάζει σε αντεπίθεση το 2-1 για τον Αλιόσκι, ο οποίος επίσης είχε περάσει ως στην ενδεκάδα της Ληντς. Ήταν ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε από τον πάγκο εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο δανεικός από την Τσέλσι Κέισι Πάλμερ στο 92ο λεπτό εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων και με κόντινή προβολή έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στη Ντέρμπι Κάουντι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπρίστολ - Φούλαμ: 1-1
Ντέρμπι - Λιντς: 2-2
Ίπσουιτς - Κάρντιφ: 0-1
Γουλβς - Νόριτς: 2-2
Keywords
Τυχαία Θέματα