Ισοφάρισε περπατώντας η Ανδόρα την Βιλερμπάν

Η Ανδόρα με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας χάσει το πρώτο ματς στην Γαλλία, δεν βρήκε καν αντίσταση από την Βιλαρμπάν νίκησε με 98-79 και ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά. Όλα πλέον θα κριθούν στο τρίτο παιχνίδι στις 13 Μαρτίου.

Οι Γάλλοι έμειναν στο ματς μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν στο σκορ ήταν 47-41. Από τα μισά της τρίτης περιόδου και έπειτα, οι γηπεδούχοι με επιθετική πολυφωνία και σημείο αναφοράς την άμυνά τους, ξέφυγαν και δεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω τους.

Σε
όλο το πρώτο μέρος η Βιλερμπάν είχε παιχνίδι κοντά στο καλάθι με τον Μπιλάν και μακριά από αυτό με τον Σλότερ, που πυροβολούσε κατά ριπάς πίσω από την γραμμή των 6,75. Η Ανδόρα από την πλευρά της είχε τον Γέλινεκ ζεστό στο πρώτο μέρος, αλλά και τον Τζερόμ Τζόρνταν που ήρθε ως τρίτη επιλογή ψηλού από τον πάγκο και κράτησε την ομάδα του σε υψηλό επίπεδο με προσωπικές φάσεις και επιθετικά ριμπάουντ.

Συνολικά η ομάδα του Ίμπον Ναβάρο είχε τον Ράφα Λουζ σε εξαιρετικό βράδυ, τον Ένις ζεστό για τρία δεκάλεπτα και τον Σούρνα να απειλεί μόνιμα από μακρινές αποστάσεις. Μελανό σημείο στην αναμέτρηση ο σοβαρός, όπως φάνηκε τραυματισμός του Όλιβερ Στέβιτς στο χέρι. Ο Σέρβος αποχώρησε ουρλιάζοντας από το παρκέ.

Ανδόρα (Ναβάρο): Λουζ 17(3), Στέβιτς 6, Αλμπισί 4(1), Κάμπαρα 3(1), Ντιανιέ 7, Σούρνα 12(1), Κολόμ 2, Γέλινεκ 7(1), Άπσο 8(1), Ένις 15, Βιτάλι 7(1), Τζόρνταν 10.

Βιλερμπάν (Μίτροβιτς): Μαλεντόν 16(2), Σλότερ 14(4), Καλνιέτις 4, Γκαλιού 6, Νουά 8(1), Σο 1, Μπιλάν 12, Τσαρλς 2, Λάιτι 7, Μπρικί 5(1), Καουντί 4.
Keywords
Τυχαία Θέματα