Κάναντι: "Θα μας λείψουν σημαντικοί παίκτες"

Ο προπονητής του Ατρόμητου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ από το οποίο όιπως είπε θα λείψουν πολύ σημαντικοί παίκτες της ομάδας, αλλά θα πρέπει να γυαλίζει το μάτι των υπολοίπων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Ατρόμητου στον Γιώργο Αργυρόγλου:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ και τις απουσίες της ομάδας του:

ΠΑΟΚ
στο πρωτάθλημα δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι και θέλει να πάρει αποτέλεσμα και σε αυτό το παιχνίδι. Από την άλλη εμείς θα παίξουμε χωρίς ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για μας και θα μας λείψουν. Θα έχουμε όμως παίκτες μαζί μας οι οποίοι θα τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα."

Για το αν έχει έξτρα κίνητρο να είναι η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει τον ΠΑΟΚ:

"Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές όταν αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Να είναι οι παίκτες που θα έχουμε στη διάθεσή μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Γι' αυτό το λόγο εμείς θα τα δώσουμε όλα μες στο γήπεδο, θα δώσουμε τη δική μας μάχη, θα πρέπει να γυαλίζει το μάτι μας."

Για το τί θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει θετικό αποτέλεσμα:

"Όλα ξεκινούν από το 0-0 και για το λόγο πρέπει να είμαστε γενναίοι, να έχουμε πειθαρχία και σωστές τοποθετήσεις και από τη στιγμή που όλα ξεκινούν από το μηδέν εμείς θα τα δώσουμε όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα."
Keywords
Τυχαία Θέματα