Ιρλανδία-Ολλανδία 1-2: Το γύρισε και πανηγύρισε (videos)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς στην πρώτη τους επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή «κέρδισαν» πέναλτι σε χέρι του Φαν Ντάικ. Ο Ίντα μετέτρεψε σε γκολ την εσχάτη των ποινών και η Ιρλανδία μπήκε σε θέση οδηγού του σκορ, στέλνοντας τα καλά μαντάτα στην Αθήνα.

Οι Ολλανδοί αντέδρασαν και γρήγορα έδωσαν την απάντησή τους με τον ίδιο τρόπο. Ο Χάκπο ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έφερε ξανά την ισορροπία στο 19’. 

Οι «Οράνιε» κρατούσαν τα ηνία και πίεζαν για το γκολ που θα ολοκλήρωνε την ανατροπή, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις να σκοράρουν για δεύτερη φορά. Καμία από τις δύο ομάδες δεν πέτυχε τον στόχο της στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους.

Το σύνολο του Κούμαν μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ στο 56’ με τον Βέγκχορστ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Με τη νίκη αυτή η Ολλανδία έφτασε τους εννιά βαθμούς στον όμιλο και βρίσκεται στη δεύτερη θέση ισοβαθμώντας με την Εθνική μας Ομάδα, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο. 

Keywords
Τυχαία Θέματα