Ίντερ: Αναχρηματοδότηση του χρέους

Ίντερ: Αναχρηματοδότηση του χρέουςgdouskasΠαρ, 02/19/2021 - 00:34

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Ίντερ, Suning είναι στο τραπέζι των συζητήσεων με την Bain Capital προκειμένου να λάβει δάνειο ύψους 200 εκ. ευρώ, προς εξυπηρέτηση των αναγκών της έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Υπενθυμίζεται πως το υπάρχον χρέος

των «νερατζούρι» ανέρχεται στα 400 εκ. ευρώ.

Παράλληλα, η εταιρεία είναι σε συζητήσεις εδώ και πολύ καιρό με την BC Partners για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως η πρόταση ανέρχεται στα 750 εκ. ευρώ, ωστόσο η Suning ζητεί 1 δις, όμως δεν αποκλείεται η BC Partners, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να ενεργοποιήσει την επιλογή του earn-out, δηλαδή να αυξήσει το τίμημα μετά την αγορά, αναλόγως με την άνοδο των οικονομικών μεγεθών των «ιντερίστι».

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #interfc Inter Milano ΙΤΑΛΙΑ Οι πρωτοπόροι της Serie A είναι σε διαπραγματεύσεις με την Bain Capital προκειμένου να δανειστούν 200 εκ. ευρώ και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους έως το τέλος της σεζόν. Article publish on Παρ, 02/19/2021 - 00:34 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα