Ημερομηνία πρεμιέρας και φωτογραφίες αποκτά το "Jessica Jones"

Επιστρέφει στο Netflix για τελευταία φορά...

Η τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς των Marvel/Netflix, "Jessica Jones", θα κάνει καλοκαιρινή πρεμιέρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε το κανάλι μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, η νέα σεζόν θα κάνει την εμφάνισή της στις 14 Ιουνίου 2019. Μαζί με την ανακοίνωση ημερομηνίας

υπήρχε και ένα μικρό teaser trailer που φέρει την Jessica και μια μυστηριώδη φωνή να την αποκαλεί "κλέφτρα" και "απατεώνα".

Μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Sometimes not even "heroes" can save themselves. Marvel's Jessica Jones Season 3 begins June 14th. pic.twitter.com/lHA676a9m1

Jessica Jones is a fraud. (@JessicaJones) May 28, 2019

Η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν λέει το εξής: "Όταν η Jessica (Krysten Ritter) συναντά έναν πανέξυπνο ψυχοπαθή, η ίδια και η Trish (Rachael Taylor) πρέπει να διορθώσουν την σχέση τους και να συνεργαστούν για να τον καταστρέψουν. Αλλά μια απώλεια αποκαλύπτει τις διαφορετικές τους ιδέες περί ηρωισμού και θα προκαλέσει μια σύγκρουση που θα τις αλλάξει για πάντα".

Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στην νέα σεζόν:

Το "Defenders" ήταν η πρώτη σειρά που αφέθηκε στην άκρη, με το "Iron Fist" και το "Luke Cage" να ακολουθούν. Το "Daredevil" έγινε η τέταρτη σειρά της συνεργασίας Marvel/Netflix που σταμάτησε και το "The Punisher" και "Jessice Jones" ολοκλήρωσαν αυτό το κεφάλαιο.

Οι ακυρώσεις ήρθαν λίγο πριν η Disney ξεκινήσει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία, το Disney+. H Disney ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Marvel παίρνει τα ηνία του franchise των X-Men και μαθεύτηκε ότι έχει ξεκινήσει ήδη η αναζήτηση του νέου Wolverine, ενώ σε παύση έχουν μπει οι επερχόμενες ταινίες των Fox/Marvel, λόγω της συγχώνευσης.

Για τις ακυρώσεις μίλησε και ο Jeph Loeb, Πρόεδρος των Τηλεοπτικών Σειρών της Marvel, με ένα γράμμα που δημοσίευσε προς τους fans. O Loeb είχε αναφέρει σε δήλωσή του ότι η μοίρα των σειρών βρισκόταν καθαρά στα χέρια του Netflix και ότι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα σχετικά με τις ακυρώσεις. Παρά το δημοσίευμα που θέλει τις σειρές να επανεμφανίζονται στο Hulu και την υπόσχεση της Marvel για περισσότερο Daredevil, οι χαρακτήρες δεν θα μπορέσουν να εμφανιστούν στις οθόνες μας για τουλάχιστον δύο χρόνια μετά την ακύρωση των σειρών τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα τους ξαναδούμε μέχρι το 2021.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για όλες τις ακυρώσεις και τις ανανεώσεις της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

IGN Greece Πολύ σύντομα επιστρέφει η Jessica Jones με την 3η της σεζόν
Keywords
Τυχαία Θέματα