To Cyberpunk 2077 δεν θα έχει mods

Τουλάχιστον προς το παρόν.

H CD Projekt RED ξεκαθάρισε πως το Cyberpunk 2077 δεν θα έχει καθόλου mods, τουλάχιστον προς το παρόν.

Στόχος της εταιρείας, όπως ξεκαθάρισε η ίδια σύμφωνα με το pcgamer, είναι να φροντίσει να παραδώσει το παιχνίδι στην ώρα της. "Δεν έχουμε τέτοια σχέδια προς το παρόν. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε πάρα πολύ να προσθέσουμε mods στο παιχνίδι αλλά αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε στο να τελειώσουμε το παιχνίδι", είπε ο global community

lead της εταιρείας, Marcin Momot.

Ας μην απογοητευόμαστε όμως. Μην ξεχνάτε ότι τα mods έκαναν την εμφάνιση τους στο Witcher 3: Wild Hunt μερικούς μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Η αλήθεια είναι πως οι developers έχουν με πολλά να ασχοληθούν για να μας φέρουν το παιχνίδι που έχουν στο μυαλό τους. Ας πάρουμε για παράδειγμα το γεγονός ότι θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε όσο μεγάλο μπάχαλο θέλετε μέσα στο παιχνίδι, κάνοντας τη βόλτα σας μέσα στα κτήρια, τα περισσότερα εκ των οποίων θα είναι εξερευνήσιμα. Άμα δε, μιλήσουμε και για τα hacking mechanics, καταλαβαίνουμε ότι έχει πολύ δουλειά εκεί στο studio.

Δουλειά η οποία αναμένεται να φέρει αρκετά προβλήματα στους εργαζόμενους, καθώς η τελική ευθεία είναι και η πιο δύσκολη για ένα video game. Η εταιρεία λοιπόν, η οποία είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες βάρβαρων ωραρίων από υπαλλήλους που δούλευαν πάνω στο The Witcher, δήλωσε ότι σκοπεύει να προστατεύσει τους εργαζόμενους από αντίστοιχες περιπτώσεις.

To Cyberpunk 2077 θα βρίσκεται πάντως στη φετινή Ε3, η οποία σύμφωνα με την CD Projekt Red, θα είναι και η μεγαλύτερη στην ιστορία της εταιρείας. Το μόνο που έχουμε λοιπόν να κάνουμε είναι να περιμένουμε λιγάκι ακόμα μέχρι την Ε3, καθώς ο χρόνος κυλάει αντίστροφα.

IGN Greece Cyberpunk 2077: Καμία περίπτωση αποκλειστικότητας για την PC έκδοση Ηγετικό στέλεχος της CD Projekt Red εντάσσεται στη δημιουργική ομάδα του Cyberpunk 2077 Cyberpunk 2077: Εξερευνήσιμα θα είναι τα περισσότερα κτίρια του παιχνιδιού

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα