Μια νύχτα στο Μπακού

Στη σεζόν όπου τα δισεκατομμύρια της Premier League «έσβησαν» τους μεγάλους ανταγωνιστές των Άγγλων, το Europa League κρίνεται στην ανατολικότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης σε μια γιορτή του Λονδίνου, με ελάχιστους Λονδρέζους…

Έχει πολλά να κερδίσει, άλλα τόσα να χάσει

Το τελείωμα της Άρσεναλ στην Premier League ήταν αυτοκαταστροφικό.
Από την Πρωτοχρονιά έως την Πρωταπριλιά κατέγραψε οκτώ νίκες, μία ισοπαλία, δύο ήττες. Είχε κάνει το comeback και ήταν στην τελευταία στροφή για να βγει στη λεωφόρο του Champions League. Στις επτά εναπομείνασες αγωνιστικές –με εύκολο πρόγραμμα- νίκησε μόνο δύο φορές, ηττήθηκε τέσσερις. Εκεί που πίστευε πως θα προλάβει το μετρό, η πόρτα έκλεισε μπροστά στα μούτρα της κι ο συρμός αποχώρησε.

Κι εκεί που την έχεις καταδικασμένη, βγάζει χαρακτήρα στην Ευρώπη. Ανατρέπει την κατάσταση με τη Ρεν κι αποκλείει με τέσσερις νίκες δύο εκ των φαβορί του θεσμού, Νάπολι και Βαλένθια. Τώρα λοιπόν έρχεται ο επόμενος συρμός. Εξάλλου η επιστροφή στους ομίλους ήταν εξ αρχής ο πρώτος στόχος της σεζόν. «Όσα πέτυχε ο Αρσέν Βενγκέρ σε αυτό το σύλλογο είναι σπουδαία. Κατάφερε να βάλει μια πινελιά ποιότητας, η ομάδα έπαιζε αλέγρο ποδόσφαιρο, ωστόσο σταδιακά έχασε το γονίδιο του ανταγωνισμού. Αυτό μου ζητήθηκε από τη διοίκηση, γι’ αυτό με προσέλαβαν». Σαφής ο Ουνάι Έμερι.

It's all been about this.

This time.
This moment.
This opportunity.

Keywords
Τυχαία Θέματα