Ημερομηνία για τον 4ο κύκλο "Rick and Morty" κι ένα πολύχρωμα χαοτικό trailer

It's time to get schwifty!

Το κανάλι Adult Swim έδωσε στους απανταχού fans, ένα νέο, πολύχρωμα χαοτικό trailer για την πουλαναμενόμενη 4η σεζόν του "Rick and Morty", που πλέον έχει και ημερομηνία επιστροφής: 10 Νοεμβρίου, με τη βρετανική μετάδοση να έχει προγραμματιστεί για αμέσως μετά το αρχικό λανσάρισμα.

Όπως μαθαίνουμε κι απ' το νέο trailer, ο "πιο έξυπνος Rick και ο πιο πιστός Morty στο σύμπαν" θα επιστρέψουν για πέντε επεισόδια τον επόμενο μήνα, με το voiceover να επιβεβαιώνει

πως είναι "η μισή σεζόν που μας αξίζει, και όλη η σεζόν που μπορούμε να αντέξουμε".

Τον προηγούμενο Μάιο, ο δημιουργός Justin Roiland αποκάλυψε πως το "Rick and Morty" ανανεώθηκε για 70 ακόμα επεισόδια, κάνοντας τον συνδημιουργό της σειράς, Dan Harmon, να αστειευτεί με την ανακοίνωση στο Instagram.

Με το ίντερνετ να οργιάζει με την ανυπομονησία του για νέα επεισόδια, ο Roiland αποκάλυψε αργότερα στο Entertainment Weekly, πως ο 4ος κύκλος θα αποτελείται από μόνο δέκα επεισόδια. Κι αν και δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι, φαίνεται η επερχόμενη σεζόν να χωρίζεται σε δύο μέρη. Η πρώτη σεζόν της δημοφιλούς animated σειράς είχε ένα παρόμοιο παροδικό πρόγραμμα, με τα πρώτα τρία επεισόδια να κυκλοφορούν τον Δεκέμβριο του 2013, τα επόμενα τρία να έρχονται λίγο αργότερα, τον Ιανουάριο του 2014 και τα τελευταία πέντε επεισόδια να έρχονται Μάρτιο και Απρίλιο της ίδιας χρονιάς.

Παρά το μεγάλο κενό των δύο χρόνων μεταξύ των κύκλων, η 4η σεζόν υπόσχεται πως τα πράγματα "είναι πάνω κάτω τα ίδια" μεταξύ του σχεδόν κοινωνικοπαθή επιστήμονα Rick και του εντυπωσιακά πιστού του ακόλουθου Morty, καθώς οι δυο τους ξεκινούν για ακόμα πιο τρελές περιπέτειες μαζί, παρέα με κάποια γνώριμα πρόσωπα, όπως οι Mr. Poopybutthole, Mr. Meeseeks και Gearhead.

Για περισσότερα "Rick and Morty" νέα, μάθετε γιατί καθυστέρησε η 4η σεζόν και τι είπε ο συνδημιουργός Justin Roiland για το χρονικό πλαίσιο των μελλοντικών σεζόν.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΦθινοπωρινή η επιστροφή της 4ης σεζόν "Rick and Morty"Αυτό είναι το καλύτερο τατουάζ "Rick and Morty" σε όλες τις διαστάσειςΣτους ρυθμούς ολοκαίνουργιου soundtrack θα χορεύουν οι "Rick and Morty"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα