Ιμπραχίμοβιτς: Ειδικό πρόγραμμα στο φεστιβάλ του Σανρέμο

Ιμπραχίμοβιτς: Ειδικό πρόγραμμα στο φεστιβάλ του ΣανρέμοgdouskasΣάβ, 02/13/2021 - 17:43

Η Μίλαν θα διαθέσει στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ειδικές εγκαταστάσεις εκγύμνασης για το διάστημα κατά το οποίο ο Σουηδός θα παραμείνει στη Λιγουρία στο πλαίσιο του διάσημου μουσικού φεστιβάλ του Σανρέμο.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έχει ανακοινωθεί πως ο 39χρονος θα συμμετάσχει (με κάποιο τρόπο, άγνωστο ποιον) και στις 5 ημέρες του φεστιβάλ, από τις 2 έως και τις 6 Μαρτίου.

Οι «ροσονέρι» έχουν ετοιμάσει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια

την παραμονή του «Ίμπρα» στη Λιγουρία, καθώς η απόσταση με τη Λομβαρδία (300 χιλιόμετρα) δεν ευνοεί την καθημερινή μετάβαση. 

Επομένως ο Σουηδός θα παρεμείνει στο Σανρέμο και θα γυμνάζεται κανονικά με μέλος του επιτελείου της Μίλαν. 

Βάσει προγράμματος, ο Ιμπραχίμοβιτς θα συναντηθεί με την υπόλοιπη ομάδα στις 3 Μαρτίου για τον εντός έδρας αγώνα με την Ουντινέζε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie Α, ενώ στις 7 Μαρτίου οι πρωτοπόροι του ιταλικού πρωταθλήματος μεταβαίνουν στη Βερόνα για την αναμέτρηση με την Ελλάς Βερόνα. 

Κατά το παρελθόν κι άλλοι διάσημοι από άλλους τομείς έχουν φιλοξενηθεί στο φεστιβάλ του Σανρέμο, όπως Ρομπέρτο Μπάτζιο, Φραντσέσκο Τότι, Αντόνιο Κασάνο και Μιχαΐλ Γκορμπατσόφ. 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan ΙΤΑΛΙΑ Από τον περασμένο Δεκέμβριο έχει ανακοινωθεί πως ο Σουηδός super star θα συμμετάσχει και στις 5 βραδιές του δημοφιλούς μουσικού φεστιβάλ, με τη Μίλαν να διαμορφώνει ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για εκείνον. Article publish on Σάβ, 02/13/2021 - 17:43 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα