Περιστέρι- Ιωνικός: Επιστροφή Παππά με 21 πόντους

Το Περιστέρι και ο Ιωνικός δεν άφησαν τη διακοπή του πρωταθλήματος ανεκμετάλλευτη και έδωσαν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Επιστροφή του Παππά στα παρκέ με 21 πόντους. 

Περιστέρι και Ιωνικός έδωσαν φιλικό και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα συστήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος κάθε δεκαλέπτου μηδενιζόταν το σκορ, με το σύνολο να είναι 88-94 για τους φιλοξενούμενους.

Ο Νίκος Παππάς επέστρεψε στα παρκέ με τη φανέλα της ομάδας της Νίκαιας, συμμετέχει εδώ και καιρό στις

προπονήσεις και κόντρα στο Περιστέρι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 21 πόντους.  Εκτός έμειναν προληπτικά οι Ανδρέας Πετρόπουλος και Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γιάννη Μπουρούση, λόγω του κατάγματος που υπέστη στη μύτη. Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» έχει προγραμματίσει και ένα ακόμη φιλικό με το Λαύριο, ώστε να προετοιμάσει τους παίκτες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επανέναρξη των υποχρεώσεων τους.

Τα δεκάλεπτα: 33-23, 20-22, 12-21, 23-28

Οι πόντοι για τον Ιωνικό: Σμιθ 16 (3), Πριντζέντ 8, Γιώτης 4, Μαυροκεφαλίδης 12 (1), Χόλογουέλ 12 (2), Μουσταφά 4, Χουγκάζ 7 (1), Χόλιφιλντ 10, Παππάς 21 (4)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ionikos BC Hellenic Coin (@ionikosbchelleniccoin)

Το άρθρο Περιστέρι- Ιωνικός: Επιστροφή Παππά με 21 πόντους εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα