Η υποχρέωση των παικτών

Οκτώ αγώνες απέμειναν για τον Ολυμπιακό προκειμένου να φθάσει στο τέλος της περιόδου. Όλοι είναι για το πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από τον σημερινό με αντίπαλο τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Στη θεωρία μοιάζει ως ένα εύκολο βράδυ για τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, στην πράξη μπορεί να προκύψουν παγίδες σε περίπτωση κατά την οποία οι παίκτες του Μαρτίνς δεν αντιμετωπίσουν το ματς με τον Απόλλωνα έχοντας την αναγκαία σοβαρότητα.

Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι υποχρέωση όλων όσοι επιλεγούν από τον Μαρτίνς
να συνδυάσουν το τερπόν μετά του ωφελίμου. Δηλαδή, να πάρουν το τρίποντο παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Και με αυτή τη λογική να πορευτούν έως το τέλος της περιόδου.

Κατά σειρά θα παίξουν με τον Άρη (εντός), τον Παναθηναϊκό (στο ΟΑΚΑ), τον Ατρόμητο (στο Φάληρο), τον Παναιτωλικό (στο Αγρίνιο), την Ξάνθη (στο τελευταίο ματς της περιόδου στο Καραϊσκάκη για την 28η αγωνιστική), την Λαμία (στη Φθιώτιδα) και την ΑΕΛ (στο θεσσαλικό κάμπο).

Στο τέλος της διαδρομής θα γίνει το ταμείο με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Τότε, η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κληθεί να αποφασίσει για το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί στην επόμενη σεζόν. Αν και έχουμε τη βεβαιότητα πως δεν υπάρχει πρόθεση για να κτισθεί το καλοκαίρι μία νέα ομάδα από την αρχή. Άλλωστε, τούτο επιτάσσει η ποδοσφαιρική λογική.
Keywords
Τυχαία Θέματα