Βατούτιν: «Μας άφησε πληγή το Final 4»

Ο Αντρέι Βατούτιν υπογράμμισε πως το περσινό Final 4 άφησε πληγές στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αναφέρθηκε στις αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν από τους ιθύνοντες της ρωσικής ομάδας. Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Ιτούδη.

Αρχικά, ο Βατούτιν τόνισε για το αν επηρέασε τον Ιτούδη η αποτυχία του Βελιγραδίου: «Δεν
μπορώ να απαντήσω για αυτόν. Είχαμε πολλές συζητήσεις – όχι συναισθηματικές, αλλά μετρημένες. Στο Βελιγράδι, δεν μιλήσαμε καθόλου, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο και θα μπορούσαμε να πούμε και να κάνουμε πράγματα που αργότερα θα μετανιώναμε».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπογράμμισε: «Πάντα υπάρχει. Με την πάροδο του χρόνου, φυσικά, πολλά φαίνονται διαφορετικά, αν και ο χρόνος δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος. Υπάρχουν αποφάσεις που είναι προτιμότερο να λαμβάνονται αμέσως. Εδώ και τώρα. Αλλά το Βελιγράδι ήταν διαφορετική υπόθεση, αφού χρειαζόταν όλοι να ηρεμήσουμε και να κατανοήσουμε μερικά πράγματα. Και η συνέντευξη του Ιτούδη μου φάνηκε ισορροπημένη και λογική. Ο καθένας από μας έχει τις δικές του απόψεις, αλλά και οι δύο θα κάνουμε τα πάντα για να παρουσιαστεί καλύτερη η ΤΣΣΚΑ αυτή τη σεζόν. Αν και το Βελιγράδι σίγουρα δεν έχει ξεχαστεί. Είναι μια οδυνηρή πληγή που δεν έχει κλείσει. Μόνο που ο πόνος δεν αποτελεί επιχείρημα για σκληρές αποφάσεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα