To Aragami γιορτάζει τα 3α γενέθλια του έχοντας πουλήσει 500.000+ αντίτυπα

Εντυπωσιακές πωλήσεις για τον stealth τίτλο της Linceworks.

[UPDATE] Σύμφωνα με τη Linceworks, η διάθεση του Aragami με έκπτωση 80% επί της αρχικής τιμής στο Steam θα ξεκινήσει σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 20:00 το βράδυ ώρα Ελλάδος. Όπως προαναφέραμε η προσφορά θα διαρκέσει για 48 ώρες.

[Αρχική δημοσίευση] Το Aragami, το third-person Action/Stealth της ανεξάρτητης ισπανικής εταιρείας ανάπτυξης Linceworks γιορτάζει

σήμερα τα τρία γενέθλιά του.

Κυκλοφορώντας αρχικά στα PC και στο PS4, το Aragami κατάφερε να σημειώσει εμπορική επιτυχία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την μετάφορά του στο Xbox One και στο Nintendo Switch. Σύμφωνα με την Linceworks, το Aragami έχει πουλήσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 500.000 αντίτυπα. Οι πωλήσεις στα PC ξεπερνούν τα 320.000 αντίτυπα, ωστόσο το Aragami έχει γνωρίσει θερμή αποδοχή και στο Nintendo Switch. Η έκδοση για την κονσόλα της Nintendo ήταν η τελευταία που κυκλοφόρησε (Φεβρουάριος 2019), αλλά πούλησε με πολύ γρηγορότερους ρυθμούς σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Ο David Leon, επικεφαλής της Linceworks, προέβη στις εξής δηλώσεις: “Αν και πέρασαν τρία χρόνια, το παιχνίδι μας συνεχίζει να πουλά, γεμίζοντάς μας με χαρά και εξασφαλίζοντας την βιωσιμότητα του studio. Από την πλευρά μας οφείλουμε να διατηρήσουμε αυτό το momentum. H αγορά άλλαξε δραστικά τα τελευταία χρόνια, οπότε σήμερα αν γνωρίσεις επιτυχία θα πρέπει να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να την κρατήσεις.”

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τριών χρόνων από την αρχική κυκλοφορία του στα PC, το Aragami θα διατεθεί σύντομα στο Steam με έκπτωση 80% επί της αρχικής τιμής αγοράς. Να σημειωθεί ότι η προσφορά θα διαρκέσει για μόλις 48 ώρες.

To Aragami: Shadow Edition που κυκλοφόρησε στο Nintendo Switch τον Φεβρουάριο μας άφησε θετικές εντυπώσεις και το βαθμολογήσαμε με 7.6 δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

“Το Aragami: Shadow Edition είναι μια τιμιότατη, αρκετά challenging και ατόφια Stealth δημιουργία, φτιαγμένη από fans για τους fans του είδους. Η ωραία ιστορία, το έξτρα DLC campaign, η εξαιρετική μουσική και η ποικιλία στο στυλ παιχνιδιού αποτελούν τα δυνατά χαρτιά του τίτλου. Όμως πληρώνει- στο Switch τουλάχιστον- το unrefined οπτικό αποτέλεσμα (παρά το όμορφο artwork), το μέτριο animation και τις λίγες (μεν) κακοτεχνίες που ήταν ικανές (δε), εκεί που σφίγγουν τα γάλατα, να μας κοστίσουν σε κόπο και χρόνο. Και μην ξεχνάμε πως πρόκειται ουσιαστικά για “κομπλέ” έκδοση, κοντά τρία χρόνια μετά το αρχικό release. Στα μάτια μας τουλάχιστον, υπήρχε χρόνος ώστε το port να είναι άριστο. Παρ’ ολ’ αυτά όμως, το απολαύσαμε και πιστεύουμε πως το ίδιο θα ισχύσει και για όσους αγαπάνε το genre.” Διαβάστε το review του Aragami: Shadow Edition

IGN GreeceAragami: Shadow Edition ReviewΑνακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Aragami: Shadow Edition στο SwitchH Merge φέρνει τρία νέα παιχνίδια στο Nintendo Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα