E3 2019: Elden Ring: Η FromSoftware εξηγεί τη σημασία πίσω από το όνομα

Το Elden Ring δεν έχει να κάνει με κάποιο δαχτυλίδι, αλλά με έναν κύκλο.

Το νέο-ανακοινωθέν Elden Ring, από τους δημιουργούς των Dark Souls και Bloodborne, είναι ένα μυστήριο για το οποίο γνωρίζουμε λίγα, ακόμα και για το όνομά του.

Οι φανατικοί έκαναν εξαρχής εικασίες πως το όνομα έχει επιρροές από μία άλλη εμβληματική σειρά με δαχτυλίδι του J. R. R. Tolkien, Τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ωστόσο ο game

director και πρόεδρος της FromSoftware, Hidetaka Miyazaki, είπε σε αποκλειστική συνέντευξη στο IGN πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

"Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών είναι η πιο κλασσική νουβέλα φαντασίας, οπότε είναι λογικό το Elder Ring να έχει επιρροές σε κάποιο βαθμό", είπε ο Miyazaki, "αλλά όχι με άμεσο τρόπο."

Είπε επίσης πως το Elden Ring δεν έχει καν να κάνει με κάποιο δαχτυλίδι που φοράς, αλλά ο όρος "δαχτυλίδι" έχει την έννοια του "κύκλου".

"Το Elden Ring είναι ένα μυστηριώδες, στοιχείο κλειδί στα θεμέλια του κόσμου που δημιουργήσαμε. Σχηματίζει τους κανόνες και τον ρυθμό αυτού του κόσμου. Αλλά όπως βλέπετε και στο trailer μας, έχει διαλυθεί."

Αυτό ακολουθεί τη δυνατή θεματολογία πολλών franchises της FromSoftware, όπου ένας μεγάλος κόσμος είναι χαλασμένος, διεφθαρμένος, ή διαλυμένος την εποχή όπου διαδραματίζεται το παιχνίδι. Ο,τι και να 'ναι το Elden Ring, σίγουρα εστιάζει στην ιστορία του παιχνιδιού, αλλά ο Miyazaki τονίζει πως είναι κάπως συνδεδεμένο και με το gameplay.

Και αυτό το gameplay είναι γνωστό, καθώς ο Miyazaki εξηγεί πως το gameplay του Elden Ring είναι σαν ένα Souls σε open world περιβάλλον. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN για περισσότερα από τη συνέντευξη του IGN με τον Miyazaki.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceE3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας τουE3 2019: O Keanu Reeves μιλάει για τα cool πράγματα στο Cyberpunk 2077E3 2019: Τι ξεχωρίσαμε από τη συνέντευξη τύπου της Bethesda

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα