E3 2019: O Keanu Reeves μιλάει για τα cool πράγματα στο Cyberpunk 2077

Ο Keanu Reeves επιστρέφει σε video game.

Ο Keanu Reeves έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Microsoft στην E3 2019. Έπειτα από το τελευταίο trailer του Cyberpunk 2077, ήρθε και η αποκάλυψη πως θα έχει τον ρόλο

του Johnny Silverhands, ενός αστέρα επαναστάτη και companion του χαρακτήρα μας τουλάχιστον μέχρι ενός σημείου στο παιχνιδιού. Το IGN έκατσε με τον Keanu Reeves, ο οποίος πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο John Wick 3, για να μιλήσει για τον λόγο που θέλησε να γίνει κομμάτι του επόμενου και πολύ-αναμενόμενου RPG της CD Project Red.

"Ένα κομμάτι που με τράβηξε ήταν πως δεν ήθελαν μόνο το πρόσωπό μου, αλλά να υποδυθώ έναν cool ρόλο", είπε ο Reeves. "Μ' αρέσει στ' αλήθεια το είδος του παιχνιδιού και κάποια από τα ερωτήματα που θέτει, τι αποκαλύπτει και τι ζητά από τον παίκτη. Υπάρχουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν."

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Reeves απαθανατίζεται σε κάποιο παιχνίδι. Ο χαρακτήρας του Neo χρησιμοποιήθηκε στο Enter the Matrix το 2003. Έπειτα από δύο σχεδόν δεκαετίες και με την τεχνολογία στα video games, ο Keanu Reeves κάνει (κατά τη γνώμη μου) την καλύτερη επιστροφή.

"Για μένα, η τεχνολογία του motion capture έχει γίνει λίγο γρηγορότερη", είπε ο Reeves. "Την πρώτη φορά που έκανα face capture, θυμάμαι ήταν μία σειρά από κάμερες και υπήρχε μία σκοτεινή σκηνή. Ήταν σημαντικό το γεγονός ότι υπήρχαν πέντε terabytes. Είχαν πέντε terabytes για να κάνουν αυτή τη καταγραφή. Ήταν σαν black ops αποστολή. ΟΚ, αυτό είναι ένα σούπερ μυστικό μηχάνημα, που κάνει σούπερ μυστικά τεχνολογικά πράγματα, και μάλλον ήταν, σωστά;"

Ο Reeves παραδέχεται ότι δεν είναι "lore expert" για τον Johnny Silverhands, ο οποίος στο σύμπαν του επιτραπέζιου Cyberpunk είναι μία sci-fi έκδοση του αντίστοιχου βάρδου από το Dungeons & Dragons. Ο Reeves λέει όμως πως συνεργάστηκε με την CD Projekt Red στο πώς πρέπει να φαίνεται και να ακούγεται αυτή η έκδοση του Johny. Σε πιο ευρεία κλίμακα, ο Reeves λέει πως τον προσέλκυσε το πόσο τα ατελείωτα rpg παιχνίδια όπως το Cyberpunk, προσφέρουν στους παίκτες μία πληθώρα επιλογών.

"Έχω μερικούς ανθρώπους με τους οποίους εργάστηκα και έχουν δώσει τις φωνές τους σε παιχνίδια," είπε ο Reeves. "Δεν το έχω κάνει αυτό ακόμα. Για μένα, με προσέλκυσε η αφήγηση. Οι διαφορετικές εκδοχές. Δεν είναι απλά διάλεξε το τέλος σου, αλλά διάλεξε το μονοπάτι σου με έναν περίεργο τρόπο, τον οποίο θεώρησα cool. Υπάρχουν τόσο πολλά multiplayer παιχνίδια και αυτό εδώ είναι ένα είδος προσωπικής, σχεδόν κινηματογραφικής, εμπειρίας. Ακόμα και στο διάβασμα, είναι κάτι σαν ένα είδος λογοτεχνίας, σωστά; Συμμετέχεις σε αυτόν τον ανοιχτό κόσμο αλλά είναι η ιστορία σου, οι επιλογές σου."

Φυσικά και η μεγάλη ερώτηση στα μυαλά πολλών είναι το πόσο συχνά θα αλληλεπιδρούν με τον Reeves μέσω του Johnny Silverhands. Ο Reeves δεν μπόρεσε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση αλλά έκανε ένα tease πως η σχέση θα είναι βαθύτερη από μία απλή αλληλεπίδραση.

"Ο χαρακτήρας μου αλληλεπιδρά με τον παίκτη", είπε ο Reeves. "Οπότε εγώ αλληλεπιδρώ με τον καθένα που παίζει και είμαι μέρος του ταξιδιού τους, αλλά κι αυτοί του δικού μου, οπότε ξέρετε, θα δείτε τι γίνετε."

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceE3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας τουE3 2019: Elden Ring: Η FromSoftware εξηγεί τη σημασία πίσω από το όνομαE3 2019: Τι ξεχωρίσαμε από τη συνέντευξη τύπου της Bethesda

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα