Η προσοχή στραμμένη στον Αστέρα Τρίπολης

Να ξεχάσουν την επικείμενη αναμέτρηση με την Μπέτις για τους ομίλους του Europa League θέλει από τους παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τους ζητάει παράλληλα να προσέξουν ιδιαίτερα τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί πως το ματς με τους Αρκάδες κρύβει παγίδες για την ομάδα του και δε θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο απώλειας βαθών, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Για
αυτό τον λόγο προσπαθεί να τονίσει στους παίκτες του, πως θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς της τρίτης αγωνιστικής και να ξεχάσουν προς το παρόν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει και την επιστροφή των διεθνών, προκειμένου να καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής.

Ο Μαρτίνς ελπίζει πως όλοι θα επιστρέψουν στου Ρέντη, χωρίς προβλήματα, κάτι που σημαίνει πως θα έχει αρκετές επιλογές για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του. Τις επόμενες ημέρες θα φανούν και τα πλάνα του Πορτογάλου για το βασικό σχήμα, εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.
Keywords
Τυχαία Θέματα