Με προσθήκες στο φιλικό

Το κουβάρι για την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του Άρη για τη σεζόν 2018-2018 μαζεύει και η μέρα της συνάντησης με τη Ντιναμό Τιφλίδας πλησιάζει (20/9). Επομένως, για τους "κίτρινους" κάθε λεπτό που βρίσκονται στο παρκέ στο πλαίσιο των φιλικών προετοιμασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Οι Δημήτρης Βεργίνης και Gary McGhee, λοιπόν, συμμετείχαν κανονικά και στην προπόνηση της Τρίτης (11/9) και θα είναι στη 12άδα του Άρη στον φιλικό αγώνα της Τετάρτης (12/9, 19:00) με την I.B.B. (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), στο «Nick Galis Hall». Αυτό σημαίνει
ότι οι δύο παίκτες, που έχασαν πολλές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα λόγω προβλημάτων τραυματισμού, έχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν λεπτά συμμετοχής απέναντι στην τούρκικη ομάδα.

Η αναμέτρηση τους Τούρκους θα αποτελέσει τα «αποκαλυπτήρια» των «κίτρινων» μπροστά στον κόσμο τους, που θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα ομάδα του Άρη με τα αρκετά καινούργια πρόσωπα.Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της την Τετάρτη (12/9) με μια πρωινή προπόνηση. Ο μοναδικός που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού είναι ο Βαλάντης Κουρτίδης, ο οποίος ακολούθησε την Τρίτη (11/9) ατομικό πρόγραμμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα