Η "ωραία" και ο... Κορέα! (video)

Το ματς στο Στάντιο Ολύμπικο ανάμεσα σε Λάτσιο και Μίλαν έληξε ισόπαλο 1-1! Η Μίλαν των πολλών προβλημάτων, με εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, προηγήθηκε με τον Κεσιέ αλλά ο Κορέα στις καθυστερήσεις, από το πουθενά, έκανε το 1-1!

Με τιμωρημένο τον Ιγκουαΐν και πολλούς τραυματίες, ο Τζενάρο Γκατούζο άλλαξε σχηματισμό στην Μίλαν η οποία παρατάχθηκε με 3-4-3!

Αυτό δημιούργησε πολλά αμυντικά κενά! Η Λάτσιο πλησίαζε εύκολα την περιοχή και έβγαλε και τέσσερις καλές τελικές προσπάθειες αλλά οι Παρόλο (10',
45'), Μπάντελι (14') και Ιμόμπιλε (42') αστόχησαν!

Την καλύτερη στιγμή πάντως στο πρώτο ημίχρονο την είχαν οι ροσονέρι. Στη μοναδική στιγμή που πάτησαν περιοχή μετά από σέντρα του Καλάμπρια, η μπάλα πέρασε από όλους. Κατέληξε στην απέναντι πλευρά στον Τσαλχάνογλου ο οποίος σούταρε. Ο Στρακόσα απέκρουσε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Καλύτερη η Λάτσιο αλλά το ημίχρονο έληξε 0-0!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και έκαναν την πρώτη φάση με τον Λουίς Αλμπέρτο (47') αλλά και πάλι ο Ντοναρούμα ήταν σε ετοιμότητα.

Ακολούθησε εκνευρισμός των γηπεδούχων με σφυρίγματα του διαιτητή Μπάντι και αλλαγές του Σιμόνε Ιντσάγκι που περισσότερο μπέρδεψαν την ομάδα παρά την βοήθησαν.

Η Μίλαν πήρε την πρωτοβουλία. Οι δύο ομάδες έκαναν από μια μεγάλη ευκαιρία με στατική φάση! Ο Μπορίνι στο 61ο λεπτό για τη Μίλαν και ο Γουάλας στο 71ο λεπτό για τη Λάτσιο!

Σε μια αντεπίθεση όμως στο 78ο λεπτό... ο Καλάμπρια έστρωσε την μπάλα στον Κεσιέ. Το σουτ του μέσου της Μίλαν κόντραρε στον Γουάλας και κατέληξε στα δίχτυα του Στρακόσα.

Από εκεί και πέρα η Λάτσιο έκανε τα πάντα για να απειλήσει! Ο Ιμόμπιλε νικήθηκε από τον Ντοναρούμα στο 89ο λεπτό και τελικά ο Κορέα στις καθυστερήσεις πέτυχε το γκολ που έδωσε τον βαθμό που δικαιούταν η Λάτσιο!

Η Μίλαν πλέον έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία δεκαεπτά παιχνίδια απέναντι σε ομάδες της πρώτης τετράδας και παρέμεινε στην πέμπτη θέση έναν βαθμό πίσω από την Λάτσιο!

ΛΑΤΣΙΟ (3-5-2) : Στρακόσα - Γουάλας, Ατσέρμπι, Ράντου (82' Καϊσέδο) - Μάρουσιτς, Παρόλο, Μπάντελι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (65' Λουκάκου), Λούλιτς - Λουίς Αλμπέρτο (64' Κορέα), Ιμόμπιλε

ΜΙΛΑΝ (3-4-3) : Ντοναρούμα - Άμπατε, Σαπάτα, Ροντρίγκεζ - Καλάμπρια, Κεσιέ, Μπακαγιόκο, Μπορίνι - Σούσο, Τσαλχάνογλου, Κουτρόνε
Keywords
Τυχαία Θέματα