Οριστική η αναβολή του Superclasico

Οριστική είναι η αναβολή της ρεβάνς της τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες λόγω μη εγγυήσεων της CONMEBOL για την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή του. Την Τρίτη η νέα ημερομηνία.

Ο πρόεδρος της Λατινοαμερικάνικης Ομοσπονδίας, Αλεχάντρο Ντομίνγκες ανακοίνωσε πως ούτε η Ομοσπονδία, ούτε η αστυνομία είναι σε θέση να εξασφαλίσουν και να εγγυηθούν την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού χωρίς ωστόσο να ορίζουν νέα ημερομηνία τέλεσής του.

Είχε
προηγηθεί η απαίτηση της Μπόκα Τζούνιορς να μην διεξαχθεί την Κυριακή ο τελικός, αλλά και να τιμωρηθεί παραδειγματικά η Ρίβερ Πλέιτ για τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου.

Η νέα ημερομηνία τέλεσης της ρεβάνς θα παρθεί σε συνεδρίαση που θα διεξαχθεί στην Ασουνσιόν την Τρίτη 27 Νοεμβρίου με παρόντες τους προέδρους των δύο συλλόγων.

Μια πρώτη ανεπίσημη πληροφορία που έχει διαρρεύσει για πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του δεύτερου τελικού είναι το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 12 Δεκεμβρίου ξεκινά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και εάν μέχρι τότε δεν έχει υπάρξει νικητής του Κόπα Λιμπερταδόρες τότε είναι πολύ πιθανό να μην έχει εκπρόσωπο η Λατινική Αμερική.

El Presidente y el Consejo de la CONMEBOL decidieron en la mañana de este domingo la postergación del partido de vuelta de la final de CONMEBOL Libertadores 2018 con el objetivo de la preservar la igualdad deportiva.

— CONMEBOL.com (@CONMEBOL) 25 Νοεμβρίου 2018

La nueva fecha de la final será analizada y decidida en una reunión en Asunción el martes 27 a las 10 de la mañana con los presidentes de los clubes finalistas, Boca Juniors y River Plate.

— CONMEBOL.com (@CONMEBOL) 25 Νοεμβρίου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα