“Πολύ φοβάμαι ότι έρχεται το τέλος του Νικ”

Δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον του Νικ Κύργιου στο επαγγελματικό τουρ έδωσε ο Τζον ΜακΕνρο.

Είναι ένας από τους (λίγους) ανθρώπους που εκτιμά πάρα πολύ το ταλέντο του Νικ Κύργιου και πίστευε από αρχή πολύ σε αυτόν.

Ο λόγος για τον Τζον ΜακΕνρο που συνεχώς διακηρύττει την συμπάθεια του προς τον 23χρονο Αυστραλό, ωστόσο, για πρώτη φορά ο Τζόνι Μακ μίλησε με αρκετή δόση απαισιοδοξίας για τον ιδιόρρυθμο τενίστα.

“Πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα τον δούμε να “τρέχει” μακριά από το άθλημα. Δεν θέλω με τίποτα να το δω. Αλλά αυτό θα συμβεί. Είναι πλέον ξεκάθαρο” ανέφερε ο παλαίμαχος τενίστας.

Οι

δυο τους ήρθαν πολύ κοντά στα δύο Laver Cup όπου συνεργάστηκαν στην ομάδα του Κόσμου και ήταν εμφανές ότι υπήρχε έντονη “χημεία” μεταξύ τους.

“Μου αρέσει ο Νικ. Είναι καταπληκτικό παιδί και για μένα, το μεγαλύτερο ταλέντο της τελευταίας δεκαετίας. Η διαφορά μου σε σχέση με αυτόν ήταν ότι εγώ προσπαθούσα για κάθε πόντο. Αυτός δεν το κάνει για οποιονδήποτε λόγο. Δεν είμαι ο Σίγκμουντ Φρόιντ οπότε δεν μπορώ να ξέρω γιατί” πρόσθεσε.

Μάλιστα, στην κατακλείδα των δηλώσεών του έκανε ένα μάλιστο “αιρετικό” σχόλιο για τη συμπεριφορά του διαιτητή Μοχάμεντ Λαγιάνι όταν στο Αμερικανικό Όπεν είχε προσπαθήσει να ενθαρρύνει τον Κύργιο σε ένα timeout.

“Για μένα, ο Λαγιάνι θα έπρεπε να επιβραβευθεί, όχι να τιμωρηθεί. Προσπάθησε να κάνει κάτι καλό για τον Νικ και ήταν μια ωραία ενέργεια” ανέφερε ο ΜακΕνρο που, κατά τη διάρκεια της δικής του επαγγελματικής καριέρας, είχε μια μάλλον κακή σχέση με τους διαιτητές!

Κώστας Αϊτάκης

The post “Πολύ φοβάμαι ότι έρχεται το τέλος του Νικ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα