Η Μάλτση των ρεκόρ

Το φιλικό της Εθνικής ομάδας των γυναικών μπορεί να μην συνοδεύτηκε με νίκη και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όμως η Εβίνα Μάλτση συνέχισε να γράφει την δική της ιστορία πετυχαίνοντας ένα μοναδικό ρεκόρ. Η αρχηγός της Εθνικής σκόραρε 13 πόντους σε αυτό το παιχνίδι.

Με αυτούς τους πόντους η Μάλτσης ξεπέρασε τους 3.000 (έφτασε 3.001). Επίσης αν πραγματοποιήσει πέντε ακόμα εμφανίσεις θα περάσει πρώτη και σε αυτή την λίστα, αφήνοντας πίσω της την Γκλικοπούλου.

"Νιώθω χαρά,
τιμή και αισθάνομαι ευλογημένη. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι ακόμα στην Εθνική και μπορώ να προσφέρω στην ομάδα της καρδιάς μου. Αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για την ομάδα που μου έδωσε την δυνατότητα να πετύχω αυτό ρεκόρ. Θυμάμαι πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Δεν θέλω να σταθώ σε κάποιο συγκεκριμένο καλάθι. Θυμάμαι όλα τα κρίσιμα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Το ματς για την έβδομη θέση στην Ολυμπιάδα του 2004 με την Ιαπωνία. Επίσης τον αγώνα με την Ιταλία το 2009 όπου πήραμε την πέμπτη θέση στο Ευρωμπάσκετ και την πρόκριση για το Παγκόσμιο και φυσικά όλα τα περυσινά παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ όπου καταλάβαμε την τέταρτη θέση" σχολίασε.
Keywords
Τυχαία Θέματα