Η κόρη της Carrie Fisher γιορτάζει τα γενέθλια της μητέρας της

Με τον Tom Petty, μια μπανιέρα και ένα τραγούδι.

Η Billie Lourd, η ηθοποιός και κόρη της εκλιπούσας Carrie Fisher, δημοσίευσε ένα μουσικό αφιέρωμα για να γιορτάσει τα 63α γενέθλιας της μητέρας της στις 21 Οκτωβρίου.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram και στο Instagram TV, η Lourd τραγούδησε, υπό την βοήθεια δύο μουσικών, το "American Girl" του Tom Petty. Με βάση αυτά που έγραψε, το εν λόγω

τραγούδι ήταν το αγαπημένο της, ενώ το τραγούδησε στο αγαπημένο μέρος της μητέρας της, την μπανιέρα της.

Η Fisher, έγινε γνωστή μέσω του ρόλου της ως Leia Skywalker στις ταινίες Star Wars. Έχει πρωταγωνιστήσει στα "The Blues Brothers" και "When Harry Met Sally". Απεβίωσε τον Δεκέμβριο του 2016, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, όπου υπέστη καρδιακή προσβολή.

Η Lourd εμφανίστηκε στο σύμπαν του Star Wars ως Lieutenant Connix στα "The Force Awakens" και "The Last Jedi", ενώ μάλλον θα τη δούμε και στο "The Rise of Skywalker", αν και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση. Έχει πρωταγωνιστήσει στο "Scream Queens", ενώ τώρα τη βλέπουμε στο "American Horror Story".

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τον θάνατο της Fisher. Ας θυμηθούμε πώς την αποχαιρέτησαν μέλη του cast, όπως οι Mark Hamill και Harrison Ford, διαβάζοντας το άρθρο μας εδώ.

Διαγραμμένες σκηνές από το "The Force Awakens" χρησιμοποιήθηκαν για να φέρουν την Carrie Fisher στην ταινία, γι'αυτό διαβάστε πώς στήθηκε η ιστορία εδώ.

Το cast της 12ης ταινίας αποτελείται από τους Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billy Dee Williams, Billie Lourd, Mark Hamill, Anthony Daniels και Ian McDiarmid, ενώ νέες προσθήκες θα είναι οι Keri Russell, Dominic Monaghan και Matt Smith. Ο J.J. Abrams επιστρέφει στο franchise για να σκηνοθετήσει μια διαφορετική ταινία, ενώ έχει γράψει το σενάριο με τον Chris Terrio.

Μάθαμε λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie, το γεγονός ότι η Jannah μπαίνει την κατάλληλη στιγμή στην ταινία και γιατί ο Palpatine βρίσκεται εκεί. H Ridley επιβεβαίωσε ότι θα μάθουμε για τους γονείς του χαρακτήρα που ενσαρκώνει και ότι δεν θα βρεθεί σε καμία νέα τριλογία.

Σε παλαιότερο trailer είδαμε τη μάσκα του Kylo Ren 'κολλημένη' και ο J.J. Abrams μας εξήγησε τι αντιπροσωπεύει. Για την πιθανή εξιλέωση του Kylo Ren μας προϊδέασε και το βιβλίο της Rebecca Roanhorse, "Star Wars: Resistance Reborn". Επίσης, μάθαμε ότι η ταινία θα απαντήσει σε καίρια ερωτήματα και θα μας λύσει το μυστήριο γύρω από τη σχέση της Rey και του Kylo.

To 9o επεισόδιο και το κεφάλαιο που θα κλείσει το Skywalker saga, "The Rise of Skywalker", θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Δεκεμβρίου και θα έχει διάρκεια 2 ώρες και 35 λεπτά. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στις νέες φωτογραφίες και τη νέα αφίσα της ταινίας.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceStar Wars: The Rise of Skywalker - Όσα μάθαμε από το τελικό trailerStar Wars: The Rise of Skywalker - Όσα μάθαμε από το τελικό trailerStar Wars: Μεγαλύτερο από το "The Last Jedi" θα είναι το "Rise of Skywalker"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα