Από το "Game of Thrones" έρχεται ο κακός του "Lord of the Rings"

Ολοένα και μεγαλώνει το cast.

O γνωστός για τον ρόλο του Benjen Stark στη σειρά του HBO, "Game of Thrones", ηθοποιός, Joseph Mawle, ενσωματώθηκε στο cast in της επερχόμενης σειράς του Amazon, "The Lord of the Rings".

Σύμφωνα με το Deadline, ο Mawle θα κατέχει ρόλο κακού και θα πρωταγωνιστεί δίπλα στους Will Poulter ως Beldor και Markella Kavenagh ως Tyra. Άγνωστες παραμένουν περαιτέρω πληροφορίες γύρω από τον χαρακτήρα που θα ενσαρκώνει.

O Mawle έχει παίξει στις ταινίες

"The Cold Light of Day" (2012), "Abraham Lincoln: Vampire Hunter'' (2012), "In the Heart of the Sea" (2015), αλλά και στις σειρές "The Tunnel" (2013), "Ripper Street" (2016) και "Troy: Fall of a City" (2018), ενώ για τον ρόλο του στο "Birdsong" (2012), πλάι στον Eddie Redmayne κέρδισε μια υποψηφιότητα για BAFTA.

Ο Joseph Mawle στα τηλεοπτικά βραβεία EMPIRE 2018 (Φωτογραφία από Karwai Tang/WireImage)

Η δημιουργική ομάδα έχει ανακοινωθεί και showrunners θα είναι οι J.D. Payne και Patrick McKay, σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός ο J. A. Bayona (The Orphanage, Jurassic Park: Fallen Kingdom) και άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί οι Belén Atienza, Lindsey Weber (10 Cloverfield Lane), Bruce Richmond (Game of Thrones), Gene Kelly (Boardwalk Empire) και Sharon Tal Yguado.

Επιπλέον, σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Gennifer Hutchison (Breaking Bad), Jason Cahill (The Sopranos) και Justin Doble (Stranger Things). Παραγωγός θα είναι ο Ron Ames (The Aviator) και μαζί του στην παραγωγή και στη σεναριογραφία θα βρεθεί η Helen Shang (Hannibal).

Η σειρά θα διαδραματίζεται στη Δεύτερη Εποχή (Second Age), πριν τα γεγονότα των βιβλίων του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" και η πρώτη σεζόν μάλλον θα έχει 20 επεισόδια. Τα γυρίσματα θα γίνουν στη Νέα Ζηλανδία. Η σειρά έχει κλείσει ήδη πέντε σεζόν, με τις δύο πρώτες μόνο να κοστίζουν στο κανάλι περίπου μισό δισεκατομμύριο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΣε γνώριμα μέρη θα γυριστεί ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών του AmazonLord of the Rings: Από την Narnia έρχεται νέο μέλος του castΙστορία για 20 επεισόδια ετοιμάζεται για την αρχή του LOTR στο Amazon

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα