Η Ίντερ θέλει να προλάβει την Ρεάλ για Ικάρντι

Ένα από τα πιο «καυτά» ζητήματα για την Ίντερ αυτό το διάστημα, είναι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου ου Μάουρο Ικάρντι. Η Ίντερ θέλει να δεσμεύσει γρήγορα με ένα νέο συμβόλαιο τον αρχηγό της, για να προλάβει την Ρεάλ Μαδρίτης που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.
Ο διεθνής Αργεντινός έχει ρήτρα απελευθέρωσης 110εκατομμύρια ευρώ, η οποία ισχύει για τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου.

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Ικάρντι στην Ίντερ

Οι «νερατζούρι» ελπίζουν να αυξήσουν ή να καταργήσουν
αυτή τη ρήτρα, αλλά για να το κάνουν θα πρέπει να προσφέρουν στον αρχηγό τους μια σημαντική αύξηση μισθού.
Το Calciomercato.com αναφέρει ότι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης ενδιαφέρεται να φέρει τον Iκάρντι στην Ισπανία, αν και δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη προσφορά.

Η μάνατζερ και σύζυγος του Ικάρντι, Γουάντα, χρησιμοποιεί αυτό το ενδιαφέρον ως μέσο πίεσης και έχει καταστήσει σαφές ότι ο πελάτης της θέλει μισθό περίπου 8 εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος.
Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ Τζιουζέπε Μαρότα, είναι πρόθυμος να προσπαθήσει να συνδέσει το Iκάρντι με ένα νέο συμβόλαιο το συντομότερο δυνατόν ή τουλάχιστον να τον ωθήσει να πάρει μια απόφαση.

Εάν η Ίντερ γνωρίζει τώρα ότι ο αστέρας ττης δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, μπορεί να αρχίσει να ψάχνει για αντικατάσταση, γνωρίζοντας ότι θα λάβει 110 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα