Έρχεται CGI remake της πρώτης ταινίας Pokemon;

Ο θρύλος επιστρέφει.

Είναι πιθανό, ότι η επερχόμενη ταινία Pokemon, "Mewtwo Strikes Back Evolution", θα είναι ένα CGI remake της πρώτης ταινίας Pokemon που είχε κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία το 1998.

Το Eurogamer γράφει ότι μετά την κυκλοφορία του νέου teaser της ταινίας, οι fans πιστεύουν ολοένα και πιο πολύ

ότι δεν μιλάμε για νέα ταινία αλλά για remake. Επιπλέον, το απόσπασμα φαίνεται να είναι όλο σε CGI, οπότε πιστεύεται ότι θα είναι η πρώτη ταινία Pokemon που θα είναι ολόκληρη με τέτοια γραφικά.

Η μικρή σκηνή με τους Mewtwo και Mew να πετάνε πάνω από τα σύννεφα δεν είναι και το καλύτερο δείγμα για συμπεράσματα, καθώς δεν είναι ασυνήθιστο να χρησιμοποιηθεί εν μέρει CGI σε ταινίες κινουμένων σχεδίων, αλλά ότι επικεντρώθηκαν σε μια τέτοια σκηνή στο teaser ίσως μας προϊδεάζει για κάτι τέτοιο.

Άξιο αναφοράς ότι το στυλ του συγκεκριμένου CGI θυμίζει περισσότερο την σειρά σε σχέση με τα χνουδωτά Pokemon που θα δούμε στην ταινία "Detective Pikachu".

Αν και γνωρίζουμε την ύπαρξη της ταινίας "Mewtwo Strikes Back Evolution" εδώ και κάμποσο καιρό, δεν έχουμε παρόλα αυτά περισσότερες πληροφορίες. Η ταινία αναμένεται το 2019.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΟι Avengers κατέκτησαν το Ελληνικό box office το 2018Ant-Man and the Wasp - Stan Lee OuttakesΚινηματογραφικός Οδηγός Ιανουαρίου - Εσείς ποιες θα δείτε;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα