To "Billions" ανανεώνεται για 5η σεζόν

Γιούχου!

Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η 4η σεζόν και η σειρά "Billions" ανανεώθηκε για άλλη μία φορά.

Σύμφωνα με το Variety, η σειρά παραμένει στην κορυφή με τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης για το Showtime (4,2 εκ. θεατές ανά επεισόδιο), κάτι που πιθανότατα έδωσε το έναυσμα στο κανάλι για να την ανανεώσει για 5η σεζόν.

"Η εθιστική εξέταση του 'Billions' για τον πλούτο και τη δύναμη είναι απόλυτα διασκεδαστική, έξυπνη και εκπληκτική", είπε ο Gary Levine συν-πρόεδρος του Showtime.

"Αγαπάμε την 4η σεζόν και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την διαδρομή με τους Brian, David και το καταπληκτικό τους cast".

Η σειρά είναι δημιούργημα των Brian Koppelman, David Levien και Andrew Ross Sorkin, οι οποίοι είναι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Πρωταγωνιστούν οι Damian Lewis, Paul Giamatti, Maggie Siff, Asia Kate Dillon, Toby Leonard Moore, David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin, Jeffrey DeMunn και Malin Akerman, ενώ στην 4η σεζόν βλέπουμε και τους Clancy Brown, John Malkovich, Samantha Mathis, Kevin Pollak, Jade Eshete και Nina Arianda.

Σε αυτή τη σεζόν, οι πρώην εχθροί, Bobby Axelrod (Lewis) και Chuck Rhoades (Giamatti), συνεργάζονται με την Wendy Rhoades (Siff), για να εξαλείψουν τους αντιπάλους τους, Grigor Andolov (Malkovich), Taylor Mason (Dillon), Bryan Connerty (Moore) και Waylon “Jock” Jeffcoat (Brown).

Η 4η σεζόν αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 9 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΗ σειρά Billions επιστρέφει με 4η σεζόν στην COSMOTE TVTrailer για την τρίτη σεζόν του BillionsΝέο teaser για την δεύτερη σεζόν του "Billions"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα