Η Φιορεντίνα είχε τον τρόπο να μή χάσει και στην Ρώμη (video)

Η Ρόμα έχασε έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, μένοντας στο ισόπαλο 2-2 με την Φιορεντίνα, η οποία προηγήθηκε 2 φορές στο Ολύμπικο, αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες.

Το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό για την Φιορεντίνα η οποία είχε δύο ευκαιρίες, μέχρι το 12' όταν ο Πετσέλα με κεφαλιά νίκησε τον Μιράντε, που είχε πάριε τη θέση του Όλσεν. Η απάντηση των Ρωμαίων ήταν άμεση με τη γυριστή κεφαλιά του Τζανιόλο δύο λεπτά αργότερα να βρίσκει δίχτυα.

Στο 24' ο Μουριέλ θα σημαδέψει το δοκάρι και οι δύο ομάδες θα πάνε με το 1-1 στα αποδυτήρια. Ξεκίνημα
με γκολ και στο δεύτερο μέρος για την Φιορεντίνα. Στο 51ο λεπτό ο Ζέρσον που παίζει ως δανεικός στους βιόλα από τη Ρόμα, σούταρε, η μπάλα βρήκε τον Ζεσούς και έγινε το 1-2.

Και πάλι όμως η Ρόμα βρήκε γρήγορα την ισοφάριση, με το γύρισμα να Κλάιφερτ να συναντά τη "βολίδα" του Περότι και το 2-2 να είναι γεγονός στο 57'. Η Ρόμα είχε 2-3 ευκαιρίες μέχρι το τέλος, αλλά η βασίλισσα των ισοπαλιών, Φιορεντίνα (έχει κάνει 15 στη σαιζόν), είχε τον τρόπο να τελειώσει το ματς σε ισορροπία.

ΡΟΜΑ: Μιράντε, Κόλαροφ, Σαντόν(68' Κάρσντορπ), Ζεσούς, Φάτζιο, Ενζονζί, Κριστάντε, Τζανιόλο(75' Ουντέρ), Κλάιφερτ(58' Πελεγκρίνι), Περότι, Τζέκο

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Λαφόντ, Μπιράγκι, Μιλένκοβιτς, Χιούγκο, Πετσέλα, Βερτού, Νταμπό, Μπενάσι(62' Κιέζα),Ζέρσον, Μουριέλ, Σιμεόνε(68' Μιραλάς)
Keywords
Τυχαία Θέματα