Η «ερυθρόλευκη» αγκαλιά στον Γιάννη

Με πρωτοβουλία των Μαρτίνς και Τοροσίδη, ο Γιάννης Α. παρακολούθησε την Κυριακή την προπόνηση του Ολυμπιακού, μία ημέρα μετά τον εφιάλτη που έζησε στο Παπαστράτειο.

Ο νεαρός φίλος του Ολυμπιακού έχει κινητικές δυσκολίες αλλά ξεχωριστές ικανότητες και μεγάλη αγάπη για την ομάδα του, καθώς προσπαθεί και παρακολουθεί από κοντά μαζί με την οικογένειά του όχι μόνο τα ματς του ποδοσφαίρου, αλλά και του μπάσκετ, όπως και

των ερασιτεχνικών τμημάτων.

Το Σάββατο δέχθηκε επίθεση με ρόπαλα στην πλάτη, όπως και ο πατέρας του, καθώς αποχωρούσαν από το Παπαστράτειο, όπου είχαν μεταβεί για τον αγώνα πόλο του τμήματος γυναικών των «Πειραιωτών».

Την επίσκεψή του Γιάννη οργάνωσε ο διευθυντής επικοινωνίας των "ερυθρόλευκων", Κώστας Καραπαπάς κατόπιν συνεννόησης με τη διοίκηση και τη γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το ακόλουθο σχόλιο:

«Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ λέει ΟΧΙ στη βία. Χθες στο Παπαστράτειο κουκουλοφόροι με ρόπαλα και μαχαίρια επιτέθηκαν σε οικογένειες, σε μικρά παιδιά και σε άτομα που παρά τις κινητικές δυσκολίες είναι νικητές της ζωής. Όπως ο Γιάννης. Απαιτούμε από την εξαφανισμένη Πολιτεία, τον λαλίστατο Υπουργό Αθλητισμού, τους αρμόδιους Υπουργούς και την παραδομένη στις ορέξεις των κουκουλοφόρων ΕΛ.ΑΣ. να βρεθούν άμεσα οι δράστες αυτής της αθλιότητας».


Keywords
Τυχαία Θέματα