Η εμφάνιση της Brie Larson στο Halloween δίνει ελπίδες για μία "Metroid" ταινία

Η ίδια δήλωσε πως θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει.

Η Brie Larson φορά ήδη τη στολή της Captain Marvel για την επόμενη κινηματογραφική της εμφάνιση. Για μία εμφάνιση, όμως, κατά τη διάρκεια του Halloween φόρεσε άλλο κοστούμι και άφησε να φανούν οι ελπίδες της για μία αντίστοιχη ταινία.

Η

Larson, λοιπόν, ντύθηκε ως Samus Aran με τη χαρακτηριστική της Zero Suit για το φετινό Halloween και το κατέστησε γνωστό μέσω του Instagram. Ένας φαν βρήκε την ευκαιρία και έκανε ένα tweet απευθυνόμενος στη γνωστή πρωταγωνίστρια, ρωτώντας την αν αυτές οι εικόνες είναι ότι κοντινότερο θα δούμε σε μία κινηματογραφική μεταφορά του action-adventure παιχνιδιού της Nintendo, "Metroid".

Η Larson απάντησε στον φαν, και η απάντηση της έφερε πολλές ελπίδες σε όσους θα ήθελαν όντως να δουν αυτή την κινηματογραφική μεταφορά. "Ελπίζω πως όχι", ήταν το tweet της Larson, "Θέλω να κάνω αυτή την ταινία".

via Twitter

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για μία αναβίωση του franchise που συστήθηκε στον κόσμο για πρώτη φορά το 1986. Το 2004 γινόντουσαν συζητήσεις για μία ταινία "Metroid", με σκηνοθέτη μάλιστα τον John Woo που ανάμεσα στους δεκάδες τίτλους που έχει σκηνοθετήσει συμπεριλαμβάνεται και το "Mission: Impossible II".

Η διαγαλαξιακή κυνηγός κεφαλών, ωστόσο, θα επιστρέψει σίγουρα μέσα από το Super Smash Bros. Ultimate, ανάμεσα σε 74 συνολικά γνωστούς χαρακτήρες των παιχνιδιών της Nintendo.

Κατά τα άλλα, στον κινηματογραφικό και τηλεοπτικό χώρο η Nintendo κάνει σταθερά βήματα και ετοιμάζεται να μεταφέρει ακόμα περισσότερους χαρακτήρες της. Νωρίτερα μέσα στο έτος μάθαμε για την ταινία του πασίγνωστου υδραυλικού της, Super Mario, και από το στούντιο Illumination Entertainment που έδωσε ζωή στα "Minions". Ο παραγωγός του τηλεοπτικού "Castlevania" του Netflix, επιπλέον, Adi Shankar μίλησε για τη μεταφορά του "Legend of Zelda" σε μία καινούργια σειρά. Το σχετικό του project αναμένεται να ανακοινωθεί στις 16 Νοεμβρίου.

Οπότε, το tweet της Larson μπορεί να μην αποτελεί επίσημη ανακοίνωση, σίγουρα ωστόσο δίνει ελπίδες για μία κινηματογραφική μεταφορά που μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Το "Captain Marvel" κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ. Την ηρωίδα, που θεωρείται η δυνατότερη του MCU, θα ενσαρκώσει η Brie Larson, και έχει δείξει ήδη στο κοινό τη δυναμική της μέσω της επίσημης αφίσας για την ταινία. Πρόσφατα μάθαμε και για το τι πρόκειται να παρουσιάσει η ταινία, μία origin ιστορία δηλαδή, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΤα καλύτερα κοστούμια των celebrities για το Χάλοουιν του 2018O σκηνοθέτης του IT αναλαμβάνει την ταινία του Attack on TitanΜάθαμε πότε θα έρθει η αρχή του τέλους για το "Gotham"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα