Τρεις συνεχόμενες ήττες η Μπενφίκα μετά από οκτώ χρόνια

Η σοκαριστική εικόνα της Μπενφίκα έφερε την εντός έδρας ήττα από την Μορεϊρένσε με 3-1 για το πρωτάθλημα. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους αετούς για πρώτη φορά μετά το 2010 με τον κόσμο να κουνάει άσπρα μαντίλια στον Ρουί Βιτόρια.

"Αντιλαμβάνομαι την αγανάκτηση του κόσμου προς το πρόσωπό μου γιατί ο κόσμος θέλει να δει την Μπενφίκα να νικάει. Σαν προπονητής της Μπενφίκα, το ίδιο θέλω και εγώ. Εκτιμώ τον κόσμο και τον χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Πρέπει όμως να αποδεχτώ τα άσχημα αποτελέσματα και τις αποδοκιμασίες γιατί το ποδόσφαιρο
είναι ένα άθλημα γεμάτο συναισθήματα. Υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσω" ήταν η απάντηση του κόουτς στις αποδοκιμασίες των οπαδών της Μπενφίκα η οποία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ στο Champions League!

Για πρώτη φορά στην θητεία του στον πάγκο, στον οποίο βρίσκεται από το 2015, ο Ρουί Βιτόρια ηττήθηκε σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Μετά από την Μπελενένσες και τον Άγιαξ ήρθε και η ήττα από την Μορεϊρένσε για να ισοφαρίσει ο Βιτόρια το αρνητικό ρεκόρ του Ζόρζε Ζεζούς από το 2010!
Keywords
Τυχαία Θέματα