Η έκδοση 1.2.0 του Super Smash Bros. Ultimate φέρνει Pikachu και Eevee Spirits για τους κατόχους των Pokemon: Let's Go

Δωρεάν για όλους.

Το Super Smash Bros. Ultimate έχει ενημερωθεί για την έκδοση 1.2.0 και φέρνει μαζί του σταθερότητα σύνδεσης σε Battle Arenas, προσαρμογές χαρακτήρων, Pikachu/Eevee Spirits για παίκτες του Pokemon: Let's Go, Pikachu! και Let's Go, Eevee !, και πολλά άλλα.

Όπως ανακοινώθηκε από το Nintendo Versus,

εκτός από τη σταθερότητα σύνδεσης, η έκδοση 1.2.0 περιέχει επίσης "βελτιώσεις στο matchmaking για περαιτέρω προτεραιότητα στους προτιμώμενους κανόνες(Preferred Rules) στο Quickplay".

Όσο για τους χαρακτήρες, οι παρακάτω έχουν προσαρμοστεί - Link, Donkey Kong, Kirby, Luigi, Ice Climbers, Young Link, Olimar, Toon Link, Villager, Greninja, PAC-MAN, Duck Hunt και Isabelle. Δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες για το τι έχει προσαρμοστεί σε κάθε χαρακτήρα.

Οι παίκτες του Pokemon: Let's Go, Pikachu! και Let's Go, Eevee !, θα λάβουν ένα νέο δώρο που θα είναι είτε Pikachu (Partner) είτε Eevee (Partner) Spirit, ανάλογα με το ποια δεδομένα παιχνιδιού είναι αποθηκευμένα στον Nintendo Switch τους.

Για περισσότερο Super Smash Bros. Ultimate, μπορείτε να διαβάσετε για τον πρώτο DLC fighter του παιχνιδιού, τον Joker από το Persona 5.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece O Sakurai αποκαλύπτει γιατί ο Kirby ήταν ο μόνος που επέζησε το World of Light στο Super Smash Bros. Ultimate Το Super Smash Bros. Ultimate έχει τα περισσότερα Pre-Sellings από οποιοδήποτε Smash Bros 'Έντονες φήμες' για 'γεμάτο' post-launch πρόγραμμα του Smash Bros Ultimate

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα