Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Ουνιόν, γκολ και… Γκλάντμπαχ

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 15/12/2018. Αρκετά δύσκολα τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Φάνηκε άλλωστε κι από το χθεσινό ματς. Γενικώς τα γκολ πρέπει να αποτελέσουν την… άμυνά μας. Όπως και οι αναμετρήσεις της Τσβάιτελιγκα.

Απολογισμός

Κρίμα. Πολύ κοντά στο απόλυτο. Το πετύχαμε στις αναμετρήσεις της Τσβάιτελιγκα. Και η κόντρα της Αρμίνια επιβεβαιώθηκε και το g/g στο παιχνίδι της Ντούισμπουργκ με το Αμβούργο. Μας κάνει χαρούμενους μάλιστα που

ήρθε και το διπλό. Αρκετοί φίλοι της στήλης στείλατε μήνυμα για νίκη της ομάδας του λιμανιού.

Δεν ήρθε το g/g στο ματς της Νυρεμβέργης με το Βόλφσμπουργκ. Δεν άξιζαν γκολ οι Φράγκοι, αλλά αυτό που της ακυρώθηκε και μέσω VAR είναι να απορείς το πώς. Πάμε παρακάτω.

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα

Αναμέτρηση που χωράει συζήτηση είναι αυτή της Αουγκσμπουργκ κόντρα στη Σάλκε. Είθισται η τελευταία να φεύγει με νίκη από εκεί. Εξακολουθεί να παίζει χωρίς τους Ουτ, Εμπολό, Μπούργκσταλερ και Ντι Σάντο. Χωρίς φορ κοινώς.

Από την άλλη Γκρέγκοριτς, Καϊούμπι, Φινμπόγκασον είναι στις επάλξεις. Ο άσος μοιάζει να έχει αξία, όμως το βάρος των τεσσάρων διαδοχικών ηττών πρέπει να συνυπολογιστεί.Στην άμυνα άλλωστε είναι η αμφιβολία της ομάδας του Μπάουμ. Εκεί χαλάει το μυαλό της ομάδας. Με μια κούρσα του Καλιγκιούρι, με μια ενέργεια του Κονοπλιάνκα, θα βρει γκολ η ομάδα του Τεντέσκο και θα επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο.

Εκτός λογικής η τιμολόγηση στην αναμέτρηση της Χόφενχαϊμ κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Ως τώρα η Μπορούσια είναι η μόνη που ακολουθεί κατά πόδας τη Ντόρτμουντ. Ναι, έχει δώσει πολλά δικαιώματα αγωνιζόμενη μακριά από το γήπεδό της, αλλά το να πληρώνει το Χ2 λίγο πιο κάτω από τον άσο είναι πρόκληση.

Στα ματς των μεγάλων, αν παίζαμε κάτι, θα επιλέγαμε το αγαπημένο της Μπάγερν. Δηλαδή να κερδίσει στο Αννόβερο έχοντας δεχθεί γκολ. Το συνδυαστικό ποντάρισμα στο διπλό των Βαυαρών και το g/g στο παιχνίδι ο συναντάμε κοντά στις 2,5 μονάδες. Διόλου άσχημα.

Προγνωστικά Τσβάιτελιγκα

Βάση της σημερινής ημέρας ο άσος της Ουνιόν. Κυνηγάει Αμβούργο και Κολωνία, μα πάνω από όλα κυνηγάει να παραμείνει στην 3άδα. Βασικός λόγος που έχει μείνει τόσο ψηλά η ομάδα του Βερολίνου το αήττητο σερί της. Νίκες δεν έχει πολλές (6). Οι ισοπαλίες (10) στοιχίζουν τον πρωταθλητισμό. Εύκολο δεν θα είναι το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπόχουμ, όμως είναι στα μέτρα της. Της ταιριάζει και τον επιλέγουμε.

Προτιμάται από αυτόν της Ζανκτ Πάουλι. Παρότι η Γκρόιτερ προέρχεται από δύο σερί ήττες με 9 (!) γκολ παθητικό. Σε κάτι τέτοια ματς που δεν την περιμένεις κάνει τη ζημιά το «τριφύλλι». Και την περιμένουμε να φτιάξει μια τέτοια. Στην κατάστασή της το χέρι δεν πάει στο Χ2, αλλά από ένα γκολ σε κάθε ομάδα είναι επιλογή που «αγοράζεται».

Βασική επιλογή
ΟΥΝΙΟΝ – ΜΠΟΧΟΥΜ 1 2,00 (pamestoixima.gr)

Μονά
ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ – ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ G/G 1,75 (Interwetten)
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΚΕ G/G 1,75 (Interwetten)
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ Χ2 1,78 (pamestoixima.gr)

Αξίζει το ρίσκο
ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ 2 + G/G 2,40 (pamestoixima.gr)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

The post Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Ουνιόν, γκολ και… Γκλάντμπαχ appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα