Ασταμάτητα παρακολούθησαν οι θεατές τα "13 Reasons Why" και "Making a Murderer"

Και όχι μόνο αυτά.

Μερικές μέρες πριν υποδεχτούμε το 2019 και το Netflix φρόντισε να μας ενημερώσει σχετικά με τις σειρές του που 'καταβροχθήθηκαν' από τους θεατές. Σύμφωνα με τον κολοσσό του streaming, η λίστα που παρουσιάζεται παρακάτω βασίζεται στις "σειρές που κυκλοφόρησαν μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 28ης Νοεμβρίου, του 2018, με την υψηλότερη μέση χρονική διάρκεια θέασης ανά συνεδρία προβολής. Βασισμένη στα δεδομένα θέασης Ηνωμένων Πολιτειών".

Η εικόνα αποτελεί ιδιοκτησία του Netflix.

Ή

αλλιώς, με απλά λόγια, μιλάμε για τις σειρές που έγιναν περισσότερο binged από τους θεατές, δηλαδή τα επεισόδια τους παρακολουθήθηκαν μαζεμένα. Το Netflix δεν συνηθίζει να δημοσιεύει τα δεδομένα που συγκεντρώνει από τις προτιμήσεις των θεατών, τα αποτελέσματα τους όμως είναι εμφανή.

Πρόσφατα, η υπηρεσία 'έκοψε' τις περισσότερες από τις σειρές που διέθετε σε συνεργασία με τη Marvel, προκαλώντας ένα κύμα αντιδράσεων από τους φαν που τους είχαν ιδιαίτερη αγάπη. Η ακύρωση του "Daredevil" φάνηκε η πιο 'επίπονη' για το κοινό, ενώ νωρίτερα ανακοινώθηκε η ακύρωση και των "Luke Cage" και "Iron Fist".

Η μοίρα του "Defenders" παραμένει θολή, καθώς η σειρά μπήκε στον πάγκο για ακόμα δύο χρόνια. Το "The Punisher" θα επιστρέψει πολύ σύντομα και η μοίρα του "Jessica Jones" μιλά για εξασφαλισμένη 3η σεζόν.

Όσον αφορά τις σειρές που είδαμε στη λίστα, το "13 Reasons Why" έλαβε πράσινο φως για τον τρίτο του κύκλο. To "Making a Murderer" επέστρεψε για τη δεύτερη του σεζόν μόλις στις 19 Οκτωβρίου και το "The Haunting of Hill House" έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις 12 του ίδιου μήνα.

Για το "Orange is the New Black" που φαίνεται στη 10η θέση, το cast ανακοίνωσε ήδη το τέλος της σειράς.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Netflix Spotlight: January 2019 Απογειώθηκε η εφαρμογή του Netflix τον Νοέμβριο To "Between Two Ferns With Zach Galifianakis" γίνεται ταινία στο Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα