Η ΕΑ αποκαλύπτει πληροφορίες για το Anthem

Θα δούμε το πρώτο μεγάλο update τον Mάρτιο.

Η Electronic Arts αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το μέλλον μετά το λανσάρισμα του Anthem, με τρία Chapters να έρχονται σιγά-σιγά στο παιχνίδι. Το πρώτο, που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, ονομάζεται Echoes of Reality και θα αποτελείται από τρεις ξεχωριστές ενημερώσεις: Evolution World, Stronger

Together και The Cataclysm.

Η EA έδωσε κάποια στοιχεία για αυτό πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά η νέα σελίδα της προσφέρει λίγο περισσότερο, μια πιο προσεκτική ματιά στο τι είναι αυτό, και μοιάζει επίσης ένα εύχρηστος μέσο για να παραμείνετε ενημερωμένοι για τις επερχόμενες αλλαγές.

"Οι ενημερώσεις Evolving World θα αλλάξουν το παιχνίδι, ώστε να αντανακλούν το άγριο, δυναμικό περιβάλλον που οι Freelancers αποκαλούν σπίτι τους. Τα γεγονότα στο παιχνίδι ποικίλλουν σε μέγεθος, από μικρά κύματα στην 'πραγματικότητα' μέχρι τεράστιες πυρκαγιές που σκίζουν τον ουρανό. Ανεξάρτητα του μεγέθους τους, αξίζουν οι ανταμοιβές τους".

"Καθώς αυξάνεται το χάος, θα χρειαστεί περισσότερη συνεργασία, πιο σθεναρή τακτική και συνεργατική λαμπρότητα για να αντισταθμιστεί η απειλή. Η ενημέρωση Stronger Together επικεντρώνεται στη βελτίωση της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και του κοινωνικού ανταγωνισμού μεταξύ των Freelancers στον κόσμο του Αnthem".

Η μεγαλύτερη ενημέρωση θα είναι το The Cataclysm, "το αποκορύφωμα της πρόκλησης και της φιλοδοξίας για τους Freelancers". Κάποιο είδος μεγάλου κακού έχει εμφανιστεί στον κόσμο του παιχνιδιού, κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν το Anthem of Creation πέφτει στα χέρια του οποιουδήποτε και οι Freelancers θα πρέπει να συνεργαστούν για να το αντιμετωπίσουν.

To Anthem έχει κυκλοφορήσει για όσους το έχουν προπαραγγείλει αλλά και τους συνδρομητές του Origin Access Premier, και μέχρι στιγμής φαίνεται να πηγαίνει αρκετά καλά.

H ολοκληρωτική κυκλοφορία του Anthem έρχεται στις 22 Φεβρουαρίου.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN Greece Η AFL-CIO καλεί τους Game Developers να συνδικαλιστούν. Space Junkies - Full Metal Piano: Release Date Trailer Ορισμένοι από τους Season Pass κωδικούς του Metro Exodus Aurora Limited Edition δεν λειτουργούν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα