Ο Ben Affleck τοποθετήθηκε για το μέλλον του ως Batman

"Δεν είμαι ο Batman."

Ο Ben Affleck αφήνει πίσω του τον ρόλο του Batman οριστικά, και το επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω του σόου "Jimmy Kimmel Live".

Ο Affleck εμφανίστηκε στη βραδινή εκπομπή του Jimmy Kimmel και απάντησε στις ερωτήσεις του Jimmy που αφορούσαν τα όσα λέγονται για την αποχώρηση του από το κινηματογραφικό σύμπαν της DC και τον ρόλο του ως Batman.

Η απάντηση του ηθοποιού ήταν:

"Προσπάθησα να σκηνοθετήσω μία εκδοχή του, και συνεργάστηκα με έναν πραγματικά καλό σεναριογράφο αλλά απλώς δεν μπορούσα να βρω μια εκδοχή... που θα ήταν η σωστή, και για αυτό σκέφτηκα πως, ξέρεις, είναι καιρός να αφήσω κάποιον άλλον να πάρει τη σκυτάλη. Έχουν κάποιους πολύ καλούς ανθρώπους, οπότε είμαι ενθουσιασμένος". Μπορεί να μη γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο επόμενος Batman, αλλά φαίνεται πως θα έχει την έγκριση του Affleck.

Η τελική απάντηση του ηθοποιού στον οικοδεσπότη της εκπομπής ήταν πως, απλώς, "Δεν είμαι ο Batman".

Ένα reboot με τίτλο "The Batman" θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουνίου του 2021, και η αλλαγή του Ben Affleck σε έναν καινούργιο Batman φημολογούνταν από νωρίτερα. Τα σκηνοθετικά ηνία της ταινίας έχει αναλάβει ο Matt Reeves, ο οποίος μίλησε νωρίτερα για τις ιδέες του σχετικά με την πλοκή. "Θα είναι μια νουάρ ιστορία Batman. Ελπίζω να είναι μια συναρπαστική και συνάμα συναισθηματική ταινία".

Τα γυρίσματα ξεκινούν στο τέλος του έτους, ενώ το σενάριο είναι έτοιμο και ο Reeves, πιθανότατα, βάζει τις τελικές του πινελιές.

Το "The Batman" είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Το 2017, ο ηθοποιός που ενσάρκωνε τον ήρωα, Ben Affleck, είχε πει ότι θα καθόταν στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Αν και μερικές εβδομάδες αργότερα, το διέψευσε, και είπε ότι θα παρέμενε στο project ως ηθοποιός και παραγωγός. Βέβαια, από τότε φήμες θέλουν τον Affleck να κρεμάει για πάντα την κάπα του ήρωα και να κάνει την τελευταία του εμφάνιση στο "Suicide Squad 2".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Αλλάζει ο Batman για τη νέα του ταινία Στο τέλος του έτους θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του "The Batman" του Matt Reeves Αποκαλυπτικός ο Matt Reeves για την επερχόμενη "The Batman" ταινία του

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα