Τα πρώτα στοιχεία του τηλεοπτικού "Lord of the Rings" ξεσήκωσαν το κοινό

Ένας χάρτης...

Από την τελευταία φορά που ακούσαμε κάποια καινούργια πληροφορία για την αναμενόμενη τηλεοπτική σειρά του Amazon, βασισμένη στον κόσμο του "Lord of the Rings", έχουν περάσει μήνες. Μόλις πρόσφατα ένα στοιχείο, μικρό αλλά σημαντικό, βρήκε το φως της δημοσιότητας.

Ένας χάρτης της Μέσης Γης, και συγκεκριμένα αυτός που θα χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση της σειράς, αποκαλύφθηκε στο Twitter

μέσω του επίσημου λογαριασμού για την ερχόμενη σειρά. Το Amazon δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού διαθέτει και μία ιστοσελίδα μέσω της οποίας μπορείτε να εξερευνήσετε τον χάρτη εξ ολοκλήρου. Οι fans ανά τον κόσμο του μαγικού κόσμου που δημιούργησε ο J.R.R. Tolkien έχουν ήδη ενθουσιαστεί και πλέκουν θεωρίες για την υπόθεση της σειράς.

Three Rings for the Elven-kings under the sky, pic.twitter.com/unJj1Bpde1

— The Lord of the Rings on Prime (@LOTRonPrime) February 15, 2019

Αυτό ήταν μόλις το πρώτο στοιχείο που έδωσε το Amazon, ωστόσο. Η λεζάντα της κοινοποίησης συνόδεψε την εικόνα με έναν στίχο, συγκεκριμένα τον "Τρία Δαχτυλίδια έχουνε οι Ξωτικοί Βασιλιάδες στον θόλο τ' ουρανού από κάτω", ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πρώτο στίχο που αναγράφεται στο θρυλικό Ένα δαχτυλίδι. Ένα στοιχείο που προκάλεσε πραγματική θύελλα θεωριών. Ένας από τους πιο ενθουσιώδης φαν, ο οποίος μοιράζεται τις θεωρίες του με τους υπόλοιπους μέσω του λογαριασμού Sindar Propaganda στο Twitter, έχει κάνει αρκετές ενδιαφέρουσες υποθέσεις. Κατά την ισχυρότερη υπόθεση του, ο χάρτης δείχνει τη Middle Earth μετά τον Πόλεμο των Φαντασμάτων, αφού η Beleriand δεν εμφανίζεται. Αν ισχύει, τότε θα μιλάμε για μία υπόθεση τοποθετημένη στο δεύτερο μισό της Τρίτης Εποχής.

Επιπλέον, οι fans πιστεύουν ότι η ιστορία της σειράς θα μπορούσε να εξελίσσεται γύρω από αρκετές γνωστές τοποθεσίες και γεγονότα, όπως οι Numenor, Gil-Galad, το Βόρειο Βασίλειο της Arnor, των εξόριστο Dunedain και πολλά άλλα. Όπως αναφέρουν τα tweets τους, τα τρία πρώτα δαχτυλίδια που δημιουργήθηκαν, αυτά που δόθηκαν στους ξωτικούς βασιλιάδες, έχουν σχετιστεί ήδη με την Galadriel, τον Elrond και τον Gandalf μέσω της ταινίας, αλλά έχουν και ακόμη μεγαλύτερη ιστορία.

Ο χάρτης εκτείνεται ανατολικότερα από αυτόν του "Lord of the Rings", πέρα από τη Θάλασσα της Rhûn, και οι fans παρατήρησαν πως η οροσειρά, ακόμη πιο ανατολικά, που εικονίζεται είναι πιθανότατα η Orocarni (τα Κόκκινα Βουνά), που μπορεί να είναι και πατρίδα σε μία, ή περισσότερες, οικογένειες νάνων της Ανατολής. Ακόμα περισσότερο το γεγονός αποδεικνύεται από την πυξίδα του χάρτη, η οποία φέρει πάνω της σύμβολα των ρούνων Khuzdul, της μυστικής γλώσσας των νάνων.

Σε κάθε περίπτωση, ένας χάρτης για τη σειρά που βασίζεται στο "Lord of the Rings" μπορεί να σημαίνει αρκετά πράγματα, ή και λίγα πράγματα. Οι τοποθεσίες δεν φέρουν πάνω τους ονομασίες, αλλά μπορούμε να αναγνωρίσουμε τις πιο διάσημες από τις ήδη γνωστές, όπως η Mordor και η Gondor.

Η σειρά έχει κλείσει ήδη πέντε σεζόν, με τις δύο πρώτες μόνο να κοστίζουν στο κανάλι περί το μισό δισεκατομμύριο. Η πορεία της φαίνεται να έχει βρει ένα καλό μονοπάτι, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, αν και σύμφωνα με φήμες η σειρά έχει βρει το επίκεντρο της. Οι πληροφορίες που αφορούν την υπόθεση της τηλεοπτικής μεταφοράς φαίνονται διφορούμενες, αν και το τοπίο φαίνεται πως έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Πρόθυμος να βοηθήσει το "Lord of the Rings" του Amazon ο Peter Jackson Η σειρά Lord of the Rings TV βρίσκει "διαστημικούς" σεναριογράφους Lord of the Rings: Διφορούμενες οι πληροφορίες για την υπόθεση της σειράς

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα