Η απάντηση Σάρας στις καταγγελίες Μαρτίνεθ

Ο τεχνικός της Μπασκόνια, Πέδρο Μαρτίνεθ κατήγγειλε παράνομη βιντεοσκόπηση της προπόνησης της ομάδας του στο Κάουνας και πήρε άμεσα την απάντηση του από τον head coach της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο τεχνικός του Λιθουανικού κλαμπ τόνισε πως δεν πρόκειται ποτέ η Ζαλγκίρις να προβεί σε τέτοια ενέργεια και διέψευσε κατηγορηματικά τις καταγγελίες του προπονητή της Μπασκόνια.

Η απάντηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

“Είχα έναν τόσο γλυκό
ύπνο, όμως όταν ξύπνησα, είδα τόσα πολλά μηνύματα. Ξέρετε, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ξέρω πολλές καταστάσεις όπου συνέβη. Ομως όσο θα είμαι προπονητής της Ζαλγκίρις, θα παλεύω απέναντι σε αυτό σκληρά. Είναι ένα από τα βρώμικα πράγματα σε αυτό το παιχνίδι.

Είμαι χαρούμενος που που η Ευρωλίγκα και η TV τα εξήγησαν όλα. Ξέρετε, αν η Ζαλγκίρις κατέγραψε την προπόνηση της Μπασκόνια, μια μέρα θα ακούσεις γι’ αυτό. Οι προπονητές και οι βοηθοί αλλάζουν ομάδες, μιλάνε και μοιράζονται την εμπειρία τους. Ομως μπορώ να εγγυηθώ ότι ποτέ δεν θα ακούσετε τέτοιο πράγματα για τη Ζαλγκίρις.

Ηταν επίπονο να ακούσω γι’ αυτό από έναν προπονητή που σέβομαι τόσο πολύ. Κατά τη γνώμη μου, είναι ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη, Ομως μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η Ζαλγκίρις ποτέ δεν κατέγραψε και ποτέ δεν θα καταγράψει οποιαδήποτε προπόνηση. Είναι μία από τις προτεραιότητές μου να δουλεύω με σεβασμό. Πρώτα, για τον εαυτό σου”
Keywords
Τυχαία Θέματα