Η ΑΕΚ στα εύκολα, δύσκολα ο ΠΑΟΚ, το Περιστέρι με θαύμα

Βατή η κλήρωση του Basketball Champions League για την ΑΕΚ, δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, όμιλος "φωτιά" για Περιστέρι που καλείται να παίξει απέναντι σε εξαιρετικούς αντιπάλους.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
κληρώθηκαν τελευταίοι με τους ομίλους να έχουν πάρει ήδη μορφή. Η Ένωση είναι στο δεύτερο όμιλο με αντιπάλους τις γνωστές της Χάποελ Ιερουσαλήμ και Μπαντίρμα, όπως λέγεται από φέτος η Μπάνβιτ, ενώ τον όμιλο συμπληρώνει η έκπληξη του γερμανικού πρωταθλήματος Ράστα Βέχτα, η Ορτέζ, η πρωταθλήτρια Πολωνίας Ανβίλ και δύο ομάδες από τα προκριματικά, με Αντβερπ και Μπούργος να είναι τα φαβορί.

Ο ΠΑΟΚ είναι στον τέταρτο όμιλο με αντιπάλους την Νεπτούνας που συμμετέχει για τρίτη χρονιά στη σειρά στη διοργάνωση και την είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι, την Μπεσίκτας, από τις πιο σταθερές ομάδες στην Τουρκία, την ιταλική Μπρίντιζι, τη γαλλική Ντιζόν, την Σαραγόσα στην επιστροφή της στην Ευρώπη και δύο ομάδες από τα προκριματικά, με την Βόννη και την Βέντσπιλς να είναι οι πιο πιθανές.

Λίγες ελπίδες έχει το Περιστέρι το οποίο κληρώθηκε στον τρίτο και πλέον δύσκολο όμιλο. Απέναντί του η Μπρόζε Μπάμπεργκ, η Τενερίφη, η Νίμπουργκ από την Τσεχία, η τουρκική Γκαζιάντεπ, η Ρίγα και δύο ομάδες από τα προκριματικά με Μόρναρ και Νίζνι να έχουν τον πρώτο λόγο.

Δείτε αναλυτικά τους ομίλους της διοργάνωσης:

Α' ΟΜΙΛΟΣ
Οστάνδη
Σάσαρι
Στρασμπούρ
Τουρκ Τέλεκομ
Μανρέσα
Ουνέτ Χολόν
Κάρχου/Τσμόκι -Τορούν
Κεραυνός/Μπάκεν Μπέαρς - Λιετκαμπέλις

Β' ΟΜΙΛΟΣ
ΑΕΚ
Χάποελ Ιερουσαλήμ
Μπαντίρμα
Ράστα Βέχτα
Πο Ορτέζ
Ανβίλ
Σοντερτάλια/Μπότεβγκαρντ - Άντβερπ,
Κάπφενμπεργκ/Κίεβ - Σαν Πάμπλο Μπούργος

Γ' ΟΜΙΛΟΣ
Μπρόζε Μπάμπεργκ
Τενερίφη
Νίμπουργκ
Ρίγα
Περιστέρι
Γκαζιάντεπ
Μπενφίκα/Γκρόνιγκεν - Μόρναρ
Πρίστινα/Λέγκια - Νίζνι

Δ' ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΟΚ
Νεπτούνας
Μπεσίκτας
Μπρίντιζι
Ντιζόν
Σαραγόσα
Ίντερ/Φρίμπουργκ - Βόννη,
Σομπατέλι/Οραντέα - Βέντσπιλς
Keywords
Τυχαία Θέματα