“Η ΑΕΚ έχει κάνει επαφή με την Λέστερ για τον Βέστεργκαρντ”

Η ΑΕΚ όσο δεν κλείνει το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού, τόσο θα υπάρχουν και διάφορα δημοσιεύματα μεταγραφικών στόχων της Ένωσης.

Το βράδυ του Σαββάτου, δημοσίευμα της “The Sun” κυκλοφόρησε με τίτλο: “Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προσφέρει στον Γιανίκ Βέστεργκαρντ μια διαδρομή απόδρασης από την κόλαση της Λέστερ”.

Ο Βέστεργκαρντ που όντως είναι ένας ποδοσφαριστής τον οποίο η ΑΕΚ έχει κοιτάξει είναι στην ουσία εκτός Λέστερ

όταν στον πάγκο της καθόταν ο Μπρένταν Ρότζερς, ωστόσο η έλευση του Έντσο Μαρέσκα έχει διαφοροποιήσει κάπως τα πράγματα αν και το μέλλον του Δανού παραμένει αβέβαιο.

“Αυτή τη στιγμή ο Γιανίκ βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με τους υπόλοιπους παίκτες μου. Είναι παίκτης μας, προπονείται μαζί μας, θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον” ήταν η απάντηση του Ιταλού προπονητή σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον Βέστεργκαρντ.

“Η Sun Sport καταλαβαίνει ότι η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με τις “Αλεπούδες” για μια πιθανή απόκτηση του Δανού αμυντικού, αν και η αποτίμηση του Βέστεργκαρντ από την ελληνική ομάδα είναι στα 4 εκατ. ευρώ, πολύ χαμηλότερη από τα χρήματα που κοστολογεί τον παίκτη η Λέστερ.

Ο Βέστεργκαρντ αγωνίστηκε, ξαφνικά, για 45 λεπτά στο φιλικό προετοιμασίας της Λέστερ με την Νορθάμπτον την Παρασκευή, ωστόσο ο Μαρέσκα έχει προχωρήσει ήδη στην απόκτηση του Κάλουμ Ντόιλ, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Μάνστεστερ Σίτι, για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού. Και αυτό το σενάριο κάνει ακόμα πιο δύσκολη την παραμονή του Βέστεργκαρντ στη Λέστερ, η οποία είχε δώσει 15 εκατ. λίρες για να τον αποκτήσει από τη Σαουθάμπτον.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα