Η Valve απέλυσε 13 άτομα και ένα μέρος των εξωτερικών τους developers

Ο Gabe Newell επισημαίνει οτι δέν θα σταματήσει να δημιουργεί VR παιχνίδια η Valve.

Η Valve απέλυσε 13 υπαλλήλους και τερμάτισε τα συμβόλαια συμβεβλημένων προγραμματιστών τον περασμένο μήνα, αν και η εταιρεία λέει ότι οι απολύσεις «δεν αντιπροσωπεύουν σημαντικές αλλαγές στην εταιρεία».

Όλα δείχνουν ότι ορισμένοι από αυτούς που επηρεάστηκαν από τις περικοπές ήταν προγραμματιστές που εργάζονταν στην

εικονική πραγματικότητα, αν και η ίδια η Valve δεν προσέφερε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που επηρεάστηκαν..

"Τον περασμένο μήνα, 13 εργαζόμενοι με πλήρες ωράριο απελευθερώθηκαν και ένα μέρος των συμβάσεων των εργολάβων μας τερματίστηκε", αναφέρει η πλήρης δήλωση που στάλθηκε στο UploadVR. "Είναι ένα ατυχές κομμάτι της επιχείρησης, αλλά δεν αντιπροσωπεύει σημαντικές αλλαγές στην εταιρεία. Ευχαριστούμε τους ενδιαφερόμενους για τη συμβολή τους, και τους ευχόμαστε τα καλύτερα στις μελλοντικές τους προσπάθειες".

Τουλάχιστον τέσσερις από τους πρώην υπαλλήλους ήταν μέλη της ομάδας μηχανικών hardware της Valve, αλλά υπήρξαν επίσης αλλαγές στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, υποστήριξη πελατών, data science, software engineering και τεχνική υποδομή. Δεν είναι γνωστός ο αριθμός και οι ρόλοι των αποσπασμένων συμβασιούχων στο πλαίσιο των περικοπών.

Ο συνιδρυτής της Valve, Gabe Newell, δήλωσε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι οι απολύσεις δεν αντικατοπτρίζουν μια μετατόπιση από την ανάπτυξη του VR.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN Greece Conan Exiles - 2019 Trailer To Cyberpunk 2077 έχει ακόμα δρόμο μπροστά του Sekiro: Shadows Die Twice - 11 λεπτά Senpou Temple Gameplay

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα