Στα παιδικά μας χρόνια θα μας ταξιδέψει το Disney+

Αϊχό, αϊχό, στο σπίτι μου γυρνώ...

Η επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία Disney+ λέγεται ότι θα φέρει "όλες τις ταινίες κινουμένων σχεδίων του στούντιο" και ότι θα κάνει προσιτό στο κοινό το Disney Vault.

Επιβεβαιώνοντας το στο Polygon, ο Πρόεδρος της Disney, Bob Iger, δήλωσε ότι όλες οι ταινίες κινουμένων σχεδίων θα γίνουν διαθέσιμες λίγο μετά την έναρξη της υπηρεσίας, του χρόνου.

Το Disney

Vault είναι ένα σύστημα της εταιρείας, κατά το οποίο έφτιαχνε συγκεκριμένο αριθμό αντίτυπων μιας ταινίας και μόλις αυτά ξεπουλούσαν, η ταινία σταματούσε να είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό. Δηλαδή, αν ήθελες να αγοράσεις το "Pinocchio" σε Blu-Ray, θα έπρεπε να το προλάβεις σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, γιατί μετά την πώληση όλων των διαθέσιμων κομματιών η ταινία έμπαινε πίσω στο θησαυροφυλάκιο (vault).

Σε μια συνάντηση ο Iger φέρεται να είπε, "Η υπηρεσία θα συνδυάσει τα παλιά προϊόντα, ταινίες και σειρές, με τα καινούργια. Και σε κάποια στιγμή θα στεγάσει όλη τη βιβλιοθήκη της Disney, όπως και αυτές που κρατάμε στο 'vault'".

Αυτό σημαίνει ότι το Disney+ θα περιλαμβάνει 57 ταινίες του Walt Disney Animation Studios, από την πρώτη του 1937, "Snow White and the Seven Dwarfs", μέχρι και την πιο πρόσφατη, "Ralph Breaks the Internet".

Νέες σειρές που θα έρθουν στο συνδρομητικό κανάλι είναι τα "Star Wars: The Mandalorian" του Jon Favreau, του οποίου τα γυρίσματα έχουν τελειώσει, "Loki" με τον Tom Hiddleston και το "Book of Enchantments", το οποίο θα φέρει όλους τους κακούς των κινουμένων σχεδίων. Επίσης, ετοιμάζονται τα "Vision and Scarlet Witch" και μια prequel σειρά για το "Rogue One". Οι νέες σειρές θα είναι κατάλληλες για όλη την οικογένεια.

"Θα συνδυάσει το παλιό με το καινούργιο", είπε ο Iger. "Όλες οι ταινίες που θα βγουν φέτος, αρχίζοντας με το 'Captain Marvel', θα είναι στην υπηρεσία".

Το Disney+ θα γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

IGN Greece Η κακοί της Disney με δική τους σειρά στο Disney+ H συνδρομητική υπηρεσία της Disney αποκτάει όνομα Ο Falcon και ο Winter Soldier καταφθάνουν με δική τους σειρά στην Disney

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα