Η Ubisoft θα μπει στον κόσμο του "battle-royale"

Τίτλοι που υπάγονται στο είδος "battle-royale" έχουν καταφέρει να στρέψουν τα βλέμματα πάνω τους, κερδίζοντας κατ' επέκταση την προτίμηση της κοινότητας. Αυτό επιβεβαιώνεται από τα νούμερα που συνοδεύουν τους μεγαλύτερους τίτλους του είδους, PUBG και Fortnite.

Με τέτοια απήχηση, είναι λογικό εταιρείες ανάπτυξης μεγαλύτερου βεληνεκούς να επεξεργάζονται την πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου battle-royale τίτλου. Η EA ήδη έχει δηλώσει την επιθυμία για επέκταση στην εν λόγω κατηγορία βιντεοπαιχνιδιών και η
Ubisoft φαίνεται να ακολουθεί.

Σύμφωνα με το Game Reactor, μέσω PCgamer, η Ubisoft έχει αναθέσει στην εταιρεία ανάπτυξης του Division, την μελέτη δυνητικών battle-royale τίτλων. Η απάντηση που έδωσε η εταιρεία ανάπτυξης στην εκδότρια αρχή ήταν θετικές, καθώς μπορεί να δημιουργήσει κάτι καλό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παρόλο που η εν λόγω αναφορά δεν έχει επιβεβαιωθεί από μία εκ των δύο εταιρειών, ο ισχυρισμός φέρει μια βάση καθώς το The Division έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλο και περισσότερες εταιρείες θα προσπαθήσουν να αρπάξουν ένα κομμάτι από την πίτα, γεγονός που θα δημιουργήσει νέες ιδέες και εναλλακτικές προσεγγίσεις προσφέροντας στους παίκτες μια ευρεία γκάμα, για να επιλέξουν.

Πηγή: ign.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα