Με ένα μικρό... θαύμα μένει ο Ουζουνίδης

Η κατάσταση που βιώνουν οι προπονητές και οι παίκτες του Παναθηναϊκού τους τελευταίους μήνες είναι εξαιρετικά δύσκολη. Οικονομικά προβλήματα, ανησυχία για το μέλλον και πολλές υποσχέσεις, καθώς οι Πράσινοι έχουν ...χορτάσει με τα “θα” της διοίκησης.

Η ομάδα έχει αποδυναμωθεί σημαντικά, δεν υπάρχει ούτε μια αχτίδα αισιοδοξίας σε αυτόν τον συννεφιασμένο ουρανό και αν δεν υπήρχε η ...ασπίδα Ουζουνίδης, η κατάσταση θα ήταν ακόμα πιο προβληματική.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού
έχει καταφέρει να διατηρήσει την ηρεμία στα αποδυτήρια και να συσπειρώσει όσους παίκτες έμειναν τελικά στην ομάδα του. Παράλληλα λειτουργεί σαν “φάρος ελπίδας” και προς τον κόσμο του Τριφυλλιού και είναι ίσως το μοναδικό πρόσωπο αυτή τη στιγμή στο κλαμπ που έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του δύσκολου κοινού των Πράσινων.

Ευχής έργον θα ήταν για τον Παναθηναϊκό, αν ο Ουζουνίδης έμενε και τα επόμενα χρόνια στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Άλλωστε έχει δείξει το έργο του και τις ...αντοχές του σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που περνάει ο σύλλογος, ενώ έχει την ικανότητα για να κουμαντάρει ένα ...καράβι σε φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Μετά το θέμα της αδειοδότησης και αφού υπάρξουν κάποια δεδομένα στο τραπέζι για την επόμενη σεζόν, η διοίκηση του Παναθηναϊκού πρόκειται να καταθέσει πρότασης ανανέωσης συμβολαίου στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αν ο Εβρίτης προπονητής θα μπει στη διαδικασία για να συζητήσει το ενδεχόμενο παραμονής του στον πάγκο του Τριφυλλιού.

Όπως αποκάλυψε το novasports.gr, ο Ουζουνίδης πρόσφατα απέρριψε τρεις προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Η μια ήταν ελκυστική, ωστόσο ο τεχνικός του Τριφυλλιού δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αφήσει την ομάδα και τους παίκτες του σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Όμως το καλοκαίρι θα υπάρξουν περισσότερες επιλογές για τον Ουζουνίδη και από τη στιγμή που είναι στα μελλοντικά του πλάνα να δοκιμάσει την εμπειρία ενός ξένου πρωταθλήματος, τότε μόνο ένα ...μικρό θαύμα – δηλαδή αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και επιστροφή στην ...κανονικότητα – θα κρατούσε τον 50χρονο προπονητή στο Τριφύλλι.
Keywords
Τυχαία Θέματα