Η Ubisoft Quebec θέλει να καθιερώσει την επιλογή φύλου στα παιχνίδια της

Νέα προσέγγιση θα δούμε στα μελλοντικά παιχνίδια του στούντιο.

Καθώς το Assassin's Creed Odyssey πλησιάζει την ημέρα κυκλοφορίας του, η ανυπομονησία χτυπάει κόκκινο. Το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς να επιλέξουν εξαρχής αν θα παίξουν ως ο Alexios, ο αρσενικός χαρακτήρας του Odyssey, ή αν θα επιλέξουν την Kassandra, τον θηλυκό assassin του τίτλου.

Όπως αναφέρει

και η ιστοσελίδα Gamespot, o υπεύθυνος του παιχνιδιού Scott Philips, ελπίζει τα μελλοντικά παιχνίδια της Ubisoft Quebec να προσφέρουν την ίδια ελευθερία επιλογής στους παίκτες.

"Πιστεύω θα ήταν λάθος να περιορίσουμε την ελευθερία των παικτών μας, και παράλληλα να περιορίσουμε το fanbase μας," είπε ο Philips στo GI.biz. "Δεν βλέπω κάποιο λόγο για αλλαγή. Πρέπει να συνεχίσουμε να ωθούμε προς αυτή την κατεύθυνση, να καλωσορίσουμε περισσότερους παίκτες, περισσότερους fans που θα απολαύσουν αυτή την εμπειρία, κάνοντας την τη δική τους εμπειρία."

Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, που περιελάμβανε και αρσενικό και θηλυκό χαρακτήρα ήταν το Syndicate. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι έκανε εναλλαγές ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες καθώς η ιστορία κυλούσε. Το Odyssey διαφέρει επειδή τώρα θα μπορείτε να επιλέξετε αποκλειστικά ένα χαρακτήρα και να ολοκληρώσετε το παιχνίδι με αυτόν.

Κάποια διαφορά στην ιστορία ή στο gameplay μεταξύ των δύο ηρώων μας δεν υπάρχει, παρόλα αυτά διαφορετικά models και voice actors αντιστοιχούν στον καθένα τους.
Το Assassin's Creed III: Liberation είχε θηλυκή πρωταγωνίστρια, την Aveline.

Με τις παραπάνω δηλώσεις που έκανε ο Scott Philips, τον υπεύθυνο παραγωγής του Odyssey, καταλαβαίνουμε πως δεν μίλησε για την Ubisoft στο σύνολό της αλλά για το τμήμα του Quebec της εταιρείας.

Το Odyssey θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και PC.

Ο Χρήστος είναι ένας παθιασμένος gamer και λάτρης της μουσικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με σήματα καπνού και e-mail.

IGN Greece Assassin's Creed Odyssey Preview Assassin's Creed Odyssey: Ανακοινώθηκε cloud έκδοση για το Nintendo Switch AC Odyssey: Τα φιλόδοξα post-launch σχέδια του παιχνιδιού

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα